С Дари

Не смее да си каже цялото име, но от все сърце М. споделя:

С Дари се познавам от 3 години. Много пъти съм работила с нея и с най различни техники – ТЕС, ПЕАТ, ЕТ, ДП-2 и ДП-4, рекънекшън. Или по правилно е да се каже тя е работила с мен. Сеансите винаги са се получавали и винаги след тях съм се чувствала енергетизирана и успокоена и с подобрена вибрация.
Ето няколко от нещата върху които сме работили и съответно резултатите:
Веднъж като се видяхме и аз започнах да и се оплаквам от отношенията си с една роднина. Дари предложи да почукваме по точките ми както си говоря. Още като докоснах първата ми точка и направо усетих силно облекчаване – направо все едно започна да изтича негативната емоция от мен. И след известно време ТЕСане се разтоварих от негативната емоция и на следващия път отношенията ни с тази моя роднина бяха съвсем нормални.
Преди 2 години исках да започна работа, но имах много вътрешни бариери. С Дари направихме няколко сеанса ПЕАТ основно (но и ТЕС), сеансите с Дари са комбинирани – тя действа много интуитивно и води процеса в зависимост от състоянието – ту ПЕАТ, ту ТЕС, ту ДП-4. Понякога започва с рекънекшън, ако съм много напрегната, за да свали напрежението и после ме потапя в дълбокото (за да го изчистя). Та спомням си единия сеанс – вече не си спомням за какво работихме точно, но накрая на сеанса бях освободила толкова негативни емоции, че се почуствах еуфорично – направо летях. Вдигна ми се увереността в себе си и вярата, че ще намеря подходяща за мен работа – и в действителност скоро след това не аз, а тя ме намери.
После направихме няколко сесии за това, че не се разбирам с шефа ми и това много ми тежи. След първия сеанс имаше още по- голямо влошаване на отношенията ни и се стигна до ситуация в която той ме изкара от нерви и се разревах. Най странното е, че на другия ден ми се извини (той е доста надменен и не мисля, че се е извинявал на някой друг) и след това отношението му коренно се промени. След 3тия сеанс отношенията ни много се подобриха и дори станаха приятелски.
Според мен Дари е много сензитивна и има голямо сърце – иска да помогне на всеки (който търси помощ). На няколко пъти е правила Прокси на децата. Миналата зима малкия ми син беше с тежък гноен отит. Лекувах го с хопмеопатия, но я помолих да удари едно рамо и тя – защото когато аз съм притеснена не мога да ТЕСам детето.
Ето откъс от скайп кореспонденцията ни: „ Направих му ПРОКСИ. Излезе че е сърдит защото сте го пратили да си играе сам а той е уплашен от „сам“, почувствал се е отстранен, изоставен, за това не е искал да чуе и…оп!
Аз му усетих болката, сълзичките, сърдитото, и после ми светна и направих кръгче с “ избирам да оздравея бързо“ и с “ сега заспивам дълбоко и се събуждам здрав“
В интерес на истината след този сеанс заспа и спа спокойно, а предната вечер направо се скъса от реване.

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.