Книги за ТЕС

Книги за ТЕС

Книги за ТЕС – техника за емоционална свобода и други книги свързани с енергийната психология и най-новото и прогресивно научно знание подкрепящо, обясняващо и доказващо по косвен или директен начин, ползата, смисълът и нуждата от този революционен подход за самопомощ и помощ, какъвто са техниките за емоционална свобода.

 

ТЕС Енциклопедия  от Гари Крейг – Първият наръчник за техника за емоционална свобода и нейното приложение, написана лично от откривателя й.

ТЕС – техника за емоционална свобода от Иван Петърнишки – второ разширено издание 2015 г, авторска трактовка на техниката, съобразена с българския манталитет. Ясно и подробно поднесена информация, за употреба на тази психо-енергийна практика, за самопомощ.

Изцеление с ТЕС от Ник Ортнър

Овладей силата на ТЕС от Патриша Карингтън

Науката зад Потупването /

The Science behind Tapping: A Proven Stress Management Technique for the Mind and Bod от Пита Стейпълтън ТЕС терапевт
„Тази книга представя изследванията и доказателствата, свързани с Техниката на емоционалната свобода, по лесен за четене начин, както и предлага клиентски истории за техните преживявания. „

Книги от Живорад Славински –сръбски, английски и руски език.

Пренареждане на матрицата с ТЕС от Карл Досън – ТЕС-базирана практика, целяща пренаписване на объркващи настоящето ни минали събития, които дори може да не помним.

Промени убежденията си, промени живота си, с ТЕС и пренареждане на матрицата от Карл Досън – допълнено и добре поднесено четиво надграждащо първата книга.

Излекувай раждането си, излекувай живота си от Шарън Кинг – как да приложим Пренареждане на матрицата с ТЕС, за периода  бременност и раждане, за да подобрим настоящето си.

Съзнателна медицина от Джил Едуардс

Лечебният код от Александър Лойд, Бен Джонсън – Практика за освобождаване от нежелани убеждения, навици, емоции и замяната им с нови.

Книги допълващи идеята ТЕС

Биология на убежденията от  д-р. Брус Липтън – Как информационната средата влияе на материята чрез активиране на гените ни – научно доказаните открития и изводи на биолога на клетката Брус Липтън.

Германска нова медицина от д-р  Хамър – Научно защитената теория на хирург-онколога д-р Хамър, за емоционалния корен на физическите проблеми.

Посланията на водата от Масару Емото – Доказателства на японския учен, за свойството на водата да запаметява и предава информация, с което влияе на материята.

Тялото ви говори от Деби Шапиро

Болестта като път от Рюдигер Далке и Торвалд Детлефсен

Болната кожа от Олаф Кооб

Корените на любовта: ръководство по семейни констелации от Свагито Либермайстер

Синдромът на предците от Ан Анслен Шютценбергер, за влиянието на трансгенерационните връзки, чрез предаване от несъзнавано на несъзнавано, в рамките на едно или повече поколения.

Абсолютна неограниченост  от д-р Хю Лен и  Джо Витале – Представя осъвременен вариант на стара хавайска шаманска практика, позната днес като Хо`опонопоно, за подобряване на разнородни аспекти от живота ни, чрез осъзнаване силата на прошката, благодарността, обичта и личната ни отговорност отнесени към нас самите.

Тета лечение от Ваяна Стайбъл – техника с която директно да сменяме програмите, които ни пречат в живота, но първо трябва да научим как да го правим. Ваяна Стайбъл описва личния си дългогодишен опит на сензитив и преподавател помогнал на много хора да постигнат търсеното здраве и решения на всякакви други проблеми.

Енергийна медицина от Дона Едън

Енергийното поле на Вселената и трансформация на човешкото съзнание от Дейвид Уилкок

Да живееш в сърцето от Друнвало Мелхизедек

Чудото на мигновеното изцеление – Франк Кинслоу

Чудото на квантовия живот  – Франк Кинслоу

Когато тялото казва Не! – д-р Габор Мате

Живот За На Пред На Ли!?


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.