ТЕС-коледен подарък

ТЕС-коледен подарък

Ех, какъв прекрасен ТЕС-коледен подарък получих вчера!
Споделям го с много радост и за насърчение на по-нетърпеливите, по-скромните, по-нерешителните. Дано всеки един от вас преживее това вълнение!
Запазвам анонимността на клиентката си, но ще усетите енергията ѝ, убедена съм!

Дари, здрасти, честита Коледа!
Дари, тези почивни дни бяха истинска магия за мен. За първи път от 6 г., откакто съм с Х., ги почувствах семейни празници. Спокойни, щастливи с усещане за споделеност и заедност.
И себе си чувствам доста по-спокойна и смела да се отстоявам и готова да чувам.
И искам да ти благодаря на ТЕБ, специално на теб, за тази магия!
Затова колко много ме подкрепяше през годината и затова, че ми помогна да преживея мечтите ми за семейно щастие! Благодаря ти и стократно да се връща към теб!
Да има здраве, топлина в дома ти, споделеност и любов в сърцето на хората около теб и много благодарност!
И ще продължа!
Имам още теми и ще ги работя.
Но исках първо да споделя с теб за усещането ми за магия. Не знам дали пожеланията успях добре да ги формулирам, но наистина това бих искала да ти се върне – моята благодарност под формата на добра енергия към теб, стократно!
Написах го на един дъх.

 Благодаря ти, точно затова е много силно и се надявам да запали и други хора да са упорити в работата им с техните цели!
Ох, чудесно е! Наистина това е голям подарък да го чуя! Ти самата да живееш резултатите.

 И за мен да го преживея.
Да, осъзнавам че никога не съм мечтала в такива детайли за семейството ми, но винаги съм знаела как искам да се чувствам. И точно това стана – без особен план, но толкова наше и уютно!

Това само потвърждава, че е по-смислено да се доверим на вътрешното усещане и то ще ни заведе където е най-добре за нас и свързаните с нас.

Имам още да работя, да му се доверя напълно и заедно с това все повече го чувам, а не го игнорирам. Даже да ти кажа и утре ми се работи, ха-ха-ха!“

26.12.2018
Ето това ценя и подкрепям с всяка индивидуална или групова консултация – личното търсене, упоритост и воля да постигнете целта си. Защото никой не може да ви направи това, което сами си направите – нито лошото, нито доброто!
Направете си добро! Работете със себе си, а аз ще ви подкрепя с всичките си знания, умения и от сърце.
Светли празници!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

https://jivnali.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.