ТЕС-разходка

Ходим, учим, зареждаме се!
В група от съмишленици, при леко физическо натоварване, разтоварваме излишни емоции, съпротиви, спънки пречещи ни да постигнем желаните резултати в развитието ни като личност, във всяка една сфера от живота ни.

ТЕС-разходка

ТЕС-разходка

 

ТЕС-разходка е занятие, на което учим  какво е ТЕС и как да използваме техниката по-добре. Освен това може да споделя и други полезни похвати от знанията и практиката ми в работата ми като консултант енергийна психология.

Другите предимства на занятието ТЕС-разходка са, че разтоварваме стреса. Запознаваме се със съмишленици. Дишаме активно. Обменяме чиста енергия с природата. Намираме решения, отговори, вдъхновение, баланс, нови приятели, колеги, себе си, потенциала си, здравето си и…  каквото още успеем с моя помощ и вашето активно съдействие във вашето житейско начинание.

Подходящо за запознати и нищо незнаещи за ТЕС, но с добра физическа кондиция.

ТЕС-разходка се провежда  обичайно на Витоша планина. Групата е от 3 до 6 човека, пълнолетни.

Обявява се от 3 до 5 дни предварително, защото се съобразява с променливата категория – синоптично време.

Времетраенето е между 4 и 6 часа, като това се съобщава предварително и зависи както от дължината на маршрута, така и от темпото на групата, а и колко пъти ще спрем заради това, което показваме и правим – ТЕС.

ОТЗИВ от ТЕС-разходка

В този клип, сниман през време на ТЕС-разходка на Витоша, можете да чуете какво споделят щастливите участници в ТЕС-разходка и свежите  им ТЕС-преживявания. Ако искате и вие да се чувствате така, заповядайте на ТЕС-разходка с мен, Дарина Гаврилова!

Цена е 30.00 лева на човек, платими по сметка или на място.

 

ТЕС-разходка30.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Още услуги

Консултации и цени

 


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.