ТЕС-седянка

ТЕС-седянка

ТЕС-седянка е алтернативата на ТЕС-разходка и Глътка въздух петък вечер.

Съчетава традиционното – в уюта на група от единомишленици да поседнем заедно и разплетем проблемни ситуации, а след това да заплетем ново начало и нетрадиционното – да го направим с най-ефективната и достъпна техника от енергийната психологияТЕС.

ТЕС-седянка се случва:

– когато времето предразполага да си останем на закрито и по-топло;

– когато ни домързи да ходим по планините;

– когато не можем да отделим 5-6 ч. от времето си в почивните дни за ТЕС-разходка, колкото и да ни се иска.

– когато един час петък вечер ни е малко;

– когато все пак искаме да работим в група, защото сме открили колко е готино/ невероятно/ синхронично/ допълващо/ ехааа!?…

– когато търсим нови и интересни начини да се справим чрез ТЕС и сродни методи от енергийната психология;

– когато предпочитаме просто да поседнем с чаша топла напитка и въпреки това да направим нещо добро за себе си, но без много зор, при това в компанията на всякакви невероятни хора;

– когато не ни се работи „сам в къщи”, а с Дарина;

– и какви ли не други намерения/ оправдания/ предпочитания/ желания… ние си знаем.

Как се провежда ТЕС-седянка?

Срещите са по 2 астрономически часа, на закрито от 16:00 ч.

Провеждат се в събота или неделя.

В напълно непринудена атмосфера и начин на общуване, точно като на планинска ТЕС-разходка.

Включени са два основни елемента – семинарна част, за запознаване с основните на ТЕС, принципи в употребата на ТЕС, гарантиращи успех при употребата ѝ и активна практика с всички участници.

Новото и различното на ТЕС-седянка е, че всеки път отделям специално внимание на някой детайл от ТЕС, за да го опознаете по-добре и да го включите по-ефективно в самостоятелната си работа с техниката.

Споделям нови и свежи идеи от житието ми на консултант, за да подпомогна справянето ви с разни ситуации, в които вие се затруднявате да намерите решение.

Отговарям на въпросите ви, търсенията ви, нуждата ви от себепознание и познание, за тънкостите в практикуването на енергийната психология, което означава, че и вие може да задавате темата на ТЕС-седянка.

Събитието  е гъвкаво – според участниците, предварителните им знания и опит, моментната ситуация и в такъв смисъл е винаги неповторимо.

Темите, както винаги, са разнообразни, като живота ни и нашата индивидуалност, и все пак общовалидни и засягащи всеки един от нас.

ТЕС-седянка е подходяща за всеки пълнолетен,  търсещ начин и полагащ реални действия в посока справяне с неудобствата на настоящето и миналото, за възможно по-удобно бъдеще.

ТЕС-седянка  се провежда на живо в София.

Ще Обявявам ТЕС-седянка 1 седмица предварително.

Цена 30.00 лева. Може да се плати от бутона по-долу през интернет или на място.

Необходимо е предварително записване по телефона, на номер 0889522879, за да знам колко души да очаквам и евентуално колко място да осигуря или къде, пък и други технически подробности.

Брой участници – 10!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

 

ТЕС-седянка30.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Още услуги

Консултации и цени