Отзив от ТЕС-тренинг

Отзив от ТЕС-тренинг

Споделям с радост и благодарност отзивите на млади колеги, от ТЕС-тренинг който водих, за да се усъвършенстват в практиката си:

„Яна – супер беше! Аз съм много доволна. Научих доста неща. Не мога да кажа това, това, това. Трябва сега да ми се понамести в главата първо. Признавам си, че дойдох предимно с идеята да поработя над себе си, защото имах нужда и да видя съмишленици, и да си поприказваме, не толкова аз да работя над някого, в смисъл да водя, но се случи. Полезно ми беше. Искам по-често да ми се случва!
Елена – смятам, че е страшно полезно. Това е от тези – животопроменящите неща. Като терапевт получих една увереност, ама много дълбока увереност в себе си. Едно е да знаеш теорията за нещо, едно е да знаеш механизма как работи, съвсем друго е да започнеш да го прилагаш на практика, с увереност. А пък това, което ми се случи и за мен е много-много драматично, е да се осмеля да го приложа и да видя, че мога да го приложа. Няма да е така за всеки, но при мен е така. Да видя, че всъщност работи и при мен. И като терапевт, а живота вече показва, че работи и като човек, и като клиент. Така, че мога само да го приветствам. Супер идея, направо се чувствам диво-щастлива. Късметлия, че го направих. То си показва – иска се практика, практика, практика. На мен ми хареса това – слушаме, гледаме и после коментираме. И да виждам където съвсем сме забили как да се справим.
Яна – и на мен ми харесва този стил на работа!
Елена – нито се чувствам спешена, нито се чувствам изоставена, много добър баланс ми беше.
Яна – може би единствено, че повече време трябва.
Албена – аз съм доволна от начина по който се развиват нещата, по който се води. Сега не мога да изразя, какво съм научила, но някак си вътрешно схващам на къде трябва да вървя с клиента. Не толкова да дробя емоция по емоция, защото аз мислех, че така трябва.
Яна – мисля си, че ги хващам нещата, не да кажа, а ти сега това направи, но сега знам че при следваща работа, аз ще мога да го приложа по един или друг начин напълно съзнателно. Записах си няколко неща, които намирам за себе си много полезни и които, най-вероятно ще прилагам. Много ми хареса, как задаваш определени въпроси, как подхождаш. Осъзнавам, че това много ще ми помогне, за няколко неща в които съм зациклил, а и за себе си да опитам тези похвати и да видя как ще се развият нещата.
Елена – изглеждат ми поразяващо естествени процесите при теб, от това което съм наблюдавала.
Албена – много разбираеми.
Яна – сега осъзнавам, че се стремя да правя нещата по твоя начин, както и при други от които се уча и така намирам моето. А и обожавам в работата – ей-така да работиш с много сериозни неща – шокиращи и 5 минути по-късно, вече да се заливаш от смях от това: „А то вече го няма!”
Благодарим!“

Ако искате и вие да работите по-добре с методите на енергийната психология и да научите повече от написаното в книгите, потърсете ме!

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.