ТЕС в училищата на Словения

17. септември 2016 Събития 0
ТЕС в училищата на Словения

ТЕС в училищата на Словения

Не просто фантазия, това е смисълът на публикацията в ААМЕТ от 18 юли 2016 г.

За тези от нас, които се вълнуваме от развитието и навлизането на техниките от енергийната психология в ежедневието на всеки човек,  като лесно за употреба и изключително резултатно средство за самопомощ, с голяма радост прочетох тази новина за финансиране на навлизането на ТЕС в училищата на Словения и я споделям. Надявам се един ден, колкото се може по-скорошен, това да се случи и у нас в България. Би било чудесно доказателство за прогресивно и отговорно мислене, за благоденствието на всеки един човек у нас. Поне за това работя лично аз, както и всеки, който  се е доверил на ТЕС, на себе си, на мен като консултант.

ТЕС в училищата, няма ли да е прекрасно това да се случи и у нас!?

Ето какво гласи публикацията:

„Голямата новина от AAMET …!
Министерството на образованието в Словения, миналата седмица взе решение, официално да предложи 75% фонд за ТЕС-обучение, за всички учители и образователни работници в словенските вторични и първични училища, и детска градина. Обучението ще се подкрепя от AAMET материали за обучение.“
Това е такава голяма забележителност за ТЕС, че националното правителство намери за добре, да го включи за всички образователни работници и определя за Обучението най-високото си ниво на финансиране „.

Отново връзка към сайта на ААМЕТ.

 

За видите колко е ефективна ТЕС в училище, вижте този филм за резултата от прилагането ѝ в САЩ.

Всички – учители, родители, деца, споделят прекрасните резултати за себе си и общността. Осезаемото подобряване качеството на обучението и на отношенията, чудесния напредък при работа в час, при изпити и лична изява. По-високата концентрация на вниманието, освобождаване от стреса, агресията, сплотяване и добронамереност, съпричастност, радост, спокойствие…

Постарах се, заедно с приятели да преведа филма, за да стигне до повече хора в България, за което съм им много благодарна.

Каузата си заслужава – Живот За На Пред На Ли!?

Ако и Ти смяташ така, сподели!

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.