ТЕС чудеса

ТЕС чудеса

Много от нас се надяват на чудеса, търсят чудесата, обичат да четат за тях, да чуват, че някъде някой е сътворил, или изживял някакво чудо, но… не е като да сме го преживели лично, или не „точно по този начин“, или „не такова чудо исках“… знаете.

Тук естествено възниква и въпросът – А какво е чудо? Разбира се, за всеки отговорът ще е различен, но може би ще се съгласите ако обобщя така – чудото е нещо, което възприемаме като  добро, то надскача границите на познатото ни като реално възможно, за: време, начин,  качества, количества, средства, източник и т.н., носи ни извънредно силни положителни емоции, до степен на шок. Обикновено е съпътствано от заявления от типа „неможе да бъде!“, „не е истина“, „О, Божичко, майчице, мили Боже, …“ или просто си „глътваме езика“.

Е, и аз обичам да чета, гледам, слушам, от време на време и правя чудеса, но това последното го обърнах на професия, а дали и клиентите ми мислят така, те да си кажат.

Та бидейки любителка на чудеса по-специално в сферата на енергийната психология, която сама по себе си е  чудо, преди време попаднах на един кратък филм, който реших, че непременно трябва да споделя с българската  публика. Да, хората знаещи английски, може да са го забелязали, но аз искам филмът да е преведен на български за нашата си публика. За това си седнах на … чудото, и го направих. Сега се радвам да споделя за първи път на български език, тази толкова вълнуваща история! Тя може да е  поредната в практиката на Гари Крейг, авторът на ТЕС – техника за емоционална свобода.  Може да е поредната изобщо в историята на техниката и на всички ТЕС- практици, като мен. Но за един обикновен човек, да е наистина забележително откритие и надежда за кураж, че има начин, има нещо, има някой, което може да му е от реална помощ почти веднага!

В този филм, Гари Крейг  илюстрира невероятните възможности както на техниката като инструмент, така и на хората, като физически, ментален и психически  потенциал. Ще се развълнувате и от финалните думи на Сали, героинята на този видео-документ, но не само тогава. През цялото време тя не спира да се изненадва от бързия и леко постигнат ефект за нейния дългогодишен проблем.

Гледайте, радвайте се заедно със Сали на нейното чудо, разпространявайте новината, че такива неща се случват, че стават именно с ТЕС и практикувайте, практикувайте, практикувайте ТЕС!

Ако не успявате да се справите достатъчно добре сами, обърнете се към мен, нали ТЕС-чудесата са ми работа! Все ще сътворим някое и друго ТЕС-чудо заедно.

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Още видео филми за ТЕС, с ТЕС, с Пренареждане на матрицата с ТЕС и с мен, може да гледате от ТУК, ТУК и ТУК.

Консултация с мен може да изберете от ТУК.


2 thoughts on “ТЕС чудеса”

  • 1
    Веселина on 27.11.2017 Отговор

    Благодаря ти много за споделеното чудо, Дари! Действа много обнадеждаващо и вдъхновяващо. Съвсем естествено се запитах защо след 10 месеца редовно правене на ТЕС, но не само ТЕС, а и куп други техники, на мен не ми се случват чудеса. Риторичен въпрос…Трябва да продължа напред въпреки всичко…

  • 2

    Както сме си говорили, понякога не сме готови за нашето чудо. Имаме неосъзнат мотив, който във всички случаи е там, с най-добрата цел – да защитим себе си от нещо считано за „зло“, към момента в който е възникнала необходимостта от защита, но не сме я получили по никакъв начин. Когато си готова, а това става с малко упорство и редовно прилагане на ТЕС, и твоето чудо ще се случи. Понякога чудесата са ни под носа, но… просто трябва да сме готови за тях. И не забравяй, че всяка нова сутрин е чудо, всяко ново преживяване е чудо, всяко лично превъзмогване е чудо. Те градят голямото чудо, което е всеки един от нас, дори и ти, такава, каквато вече си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.