Тренинги

Тренинги

Тренинги наричам

учебни групи за упражняване на умението да се практикуват техники от енергийната психология, които сте учили, но ви липсват достатъчно опит или увереност, гъвкавост, съобразителност кога как да подходите, какви похвати може да прилагате и други тънкости в боравенето с техниките. Свободни сте да обменяте опит с различни партньори на подобно, по-добро или по-слабо ниво на знания и умения, да си разменяте една или няколко сесии в рамките на времето на тренинга, но винаги с моята подкрепа, насочване, ако е нужно и обяснения.

Използват се

ТЕС – техника за емоционална свобода и/ или Пренареждане на матрицата с ТЕС. Това ще бъде предварително оповестявано за всеки отделен тренинг. За това моля четете внимателно съобщенията!

Упражнявате

подходи, изглаждате детайли, развивате  гъвкавост, емпатия, наблюдателност, комбинативност, усет към материята, партньора и себе си.  Доразвивате се в прилагането на техниките по-най-различни начини, понякога неподозирани от вас самите. Може да се окаже, че сте истински талант!

Успоредно с това си решавате проблеми, с които желаете да работите на тренинга и то не един!

Тренингите са подходящи

както за начинаещи и напреднали, така и за обучени практици и професионалисти в сферата на енергийната психология.

Продължителността

на едно занятие е до 3  часа с почивки, обсъждане, коментари, съвети. Ще започваме с 1 час  и който желае може да продължи втори и трети час.

Цената

е 10 лв. за всеки 1 час. Максимална продължителност 3 часа.

Плащането се извършва по сметка или на място.

Тренингите не са регулярни занятия,

организират се, когато има желаещи. В такъв смисъл всеки може да заявява желание и предложи дата за тренинг, да дойде с приятели, колеги, роднини, които също искат да упражнят умението си да правят ТЕС и Пренареждане на Матрицата с ТЕС. Все пак, необходимо условие е, да са учили и използват техниките, защото тренингът не е семинар за обучение, само за обмяна на практика и развиване умението да се работи с техниките с моята професионална помощ. Тренинг ще има дори и да сте само 3-ма желаещи. Максималният брой участници е до 10 -12 човека.

За заявка и участие в тренинг, моля да се обадите на 0889522879.

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Отзиви от вече състояли се тренинги може да намерите от ТУК.

Още услуги

Консултации и цени