Тримата мъже в ръкава ѝ

Тримата мъже в ръкава ѝ

Тримата мъже

 

Тримата мъже и ролята им в живота на една обикновена жена, с обикновен на пръв поглед проблем. Такъв, като на мнозина – сърцебиене, замайване, болка… Но какво общо има всичко това с енергийната психология, с която се занимавам?

Ами много просто! Теорията на енергийната психология го казва ясно – неизлекуваните емоции, задържани в душата ни, с времето създават физически проблеми.

Сами знаете навярно, че колкото и да ходим на лекар и да спазваме предписания, пием лекарства, сменяме лечения, когато лекарите не намират никаква видима и доказуема причина за физическите ни неразположения, самите те казват, че е от стрес и да си почиваме, да гледаме да сме спокойни и подобни. Повечето хора хем го знаят, хем остават с въпроса – ами сега какво да правя?

Правете ТЕС, например! Но, ако знаете и ползвате ТЕС и пак не стават нещата?! Тогава аз, като консултант, щи ви подсетя най-любезно да ми се обадите, нали това ми е работата! Опитът, знанията и уменията ми са на ваше разположение. Елате да се справим с онзи стрес, който ви тормози и чиято причина не ви е ясна или трудна за самостоятелно справяне, с удоволствие ще  съдействам и на вас! Така както стана и с тази моя клиентка и  тримата мъже, които „извади от ръкава си“.

Сърцебиене имам от два месеца. Кардиологът каза, че сърцето е в ред, но това продължава. Често ми се замайва и главата.

Болка получих откъм лявата плешка и тръгва към рамото, напред към гърдата вече в течение на седем-осем месеца. Правих изследване на щитовидна жлеза, кръвна картина – всичко е в норми. Изписаха ми хапчета за нервите да пия. И това е!

Почнах да си мисля, понеже тази болка не минава, а аз преди съм имала невралгия, че може да е от това. Но не минава! Почнах да си мисля какво ли не. Моята майка вика: „Всичко ти е в главата” и така!

Притеснявам се от всичко това. Много! Тревожа се. Гневна съм, защото правя ТЕС, а не ми минава, не се получава, а преди се е получавало!

Оказва се, че гневът е огромен и по-важното, че е породен от гнева свързан с бившия, който:

Уж се разделихме като хора, но в един момент се оказа, че стана десет години не е потърсил сина си! Явно това ми тежи много!

Когато това излиза наяве, работим и гневът се стапя и ѝ става значително по-спокойно. Вижда ценното и доброто, което ги свързва – детето! С това отпада сърцебиенето и тежестта, която чувства допреди малко.

Ха, ето че излезе първият от тримата мъже!

Болката в плешката е:

Все едно някой с шило рови.

Болката в рамото е като „Таралеж в гащите” – както казва народът. Този някой, таралежът, се оказва деверът ѝ, който я гледа с насмешка.

Смее ми се, не ми е приятно.

Сдържа обидата си тя, към явно надменното отношение на този мъж към нея. А тя го е приела в дома си да живее.

Дойде преди година да живее при нас. Не се съобразява абсолютно с никого, с нищо. Това нещо ме дразни. По принцип съм много добра – на никого лошо да не кажа, с всеки да се разбирам. Всичко тая в себе си. Може би за това!?

Когато преработваме ситуацията в съзнанието си тя усеща промяна в отношенията – той се държи с уважение и внимание. Усмихва се благо. В резултат физическата ѝ болка малко по малко изчезва. Важен е всеки напредък в справянето с емоциите ѝ. Вече я няма и болката в гърдата.

Значително по-спокойна съм!

Тържествува тя, тъкмо справила се с втория от тримата мъже.

Обръщаме внимание на остатъка от тревожност заради проблемите ѝ със сърцебиенето, болката, замайването.

Приятелят ми!

Открива с изненада причината.

Ами да, те малко са на контра със сина ми и явно това беше капката от която преля чашата.

Спокойна съм.

Няма замайване. Няма болка. Чувствам се прекрасно!

С това и третият от тримата мъже беше осъзнат, като принос за симптомите ѝ.

Та ето как в основата на нейното сърцебиене, болки и замайване стоят отношенията ѝ с тримата мъже. Всяко премълчаване и затаяване явно не решават проблемите, а само ти отлагат във времето. Но това също не ги лекува! Напротив, както винаги те имат своя таен растеж и натрупване, които обичайно водят до физическа симптоматика и, както сами прочетохте, а вероятно имате поне един такъв случай в живота си, се оказва, че няма физиологична причина според лекарите.

Явно е било писано! Добре се чувствам защото го преминах.

Мога да правя ТЕС!

А какви са вашите открития днес? Можете ли сами да си прилагате ТЕС и да откривате причината за вашите проблеми? Успявате ли да обезсилите тази причина и да оставате незасегнати от нея? Извлякохте ли си някаква поука  и своя начин на отнасяне към самите себе си?

Колко мъже сте скрили в своя ръкав!? Я разтърсете да видим!

Ако не можете сами, заповядайте да надникнем заедно в ръкавите ви, особено ако ръкавите ви са широки и дълбоки и сте натъпкали там какво ли не!

Потърсете ме още сега от ТУК! Спестите си сили, болка и време за нещо по-приятно!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.