Цел – Живот!

Цел – Живот!
Ще ми се да споделя нещо интересно за мен, от личния ми опит на терапевт. От няколко месеца работя с жена, диагностицирана с рак в терминален стадии. Висок туморен маркер, рак на лимфни възли над гърда, резсейки в черен дроб и кости. Лекарката ѝ я подбутвала неколкократно, да се обърне към мен за съдействие, нищо не губи да опита, още повече, че сме учили едно и също,  колежки сме в работата с методите от енергийната психология. Та работим ние с нея към 8 месеца. Още след първата сесия туморният ѝ маркер падна с 50%, за удивление на лекарката  и нея самата, лекувана с всички традиционни медицински прийоми. С течение на сесиите всички „разсейки“ изчезнаха, туморният маркер падна под 25 единици, на практика здраве в рамките на нормалното, с всичката доказваща медицинска документация.
Тук ще кажа в скоби, че процесът е тежък, съпътстван от множество странични реакции на конвенционалното лечение и допълнително още и още работа за свършване с методите на енергийната психология. Много часове последователна работа за осъзнаване и освобождаване на вредни модели на преживяване на „себе си“ и проявлението ѝ. И през цялото това време жената която е и на години, достойни за уважение, и работи активно в полза на други хора и тяхното щастливо реализиране не се спря! Да ви кажа, съмнявам се, дали аз бих могла да правя това, ако бях в нейното положение.
Та, да се върна на основното.
Мина се не мина месец и изведнъж туморен маркер 900 заради проблеми в черния дроб.
Познайте какъв беше проблемът, заради който реших да споделя това с вас?
През цялото това време е имало модел на мислене освен, че „от рак се умира“ и множество други, които обезсилихме, модел „състезание със смъртта“. Тогава разбрах – тя има базова мисъл „ще се мре, но поне да изпреваря и направя каквото мога докато мога“ и когато изпревари смъртта, тя вече можеше да умре! Ето това бе скока на туморен маркер на 900!
Казах ѝ го, пък и тя  вече го бе проумяла и работихме по темата.
Пак е в подобрение! Стискайте ѝ палци и внимавайте какво стои зад проблемите ви, като базова идея! Не се състезавайте със смъртта, защото така се фиксирате на нея! По-добре изберете цел  Живот – „Живот За На Пред На Ли!?“ !


2 thoughts on “Цел – Живот!”

  • 1
    Дора on 15.03.2017 Отговор

    Дари, да кажа, че се радвам за успеха- няма да е достатъчно истинско !! Аз ЛИКУВАМ !! Горея се и с двете ви !! Дано резултата е траен, и акция „ЖИВОТ “ е увенчана с успех !! Прегръщам ви и двете а обич !!

  • 2

    Благодаря Дора! Продължаваме да работим и резултати има.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.