Ами сега на къде?

Начало: Край: Витоша, Златни мостове
Ами сега на къде?

Ами сега на къде?

ТЕС-разходка

Това е темата на тази ТЕС-разходка. Неделя 9 октомври.
Е, първо на Витоша, разбира се – от Златни мостове, през Кикиш и Бай Кръстьо до Драгалевци.
А сега сериозно.
Мнозина напоследък, сякаш се събуждат от някакъв сън и осъзнават, че това което правят с живота си, сякаш не е тяхното – работата, професията, мъжа/жената, отношенията или нещо друго съществено в живота им. Възниква порива за промяна, но същевременно и въпросът „Ами сега на къде?“ Щом не е това, то какво, с кого и как? Няма ли да е твъде трудно? Ще успея ли заради времето, възрастта, парите, обществото, семейството или приятелите?

Толкова много въпроси, на които никой не би могъл и с най-добри намерения, да отговори вместо нас. Не че няма желаещи да ни осветлят за тяхното мнение по нашите въпроси, но друго си е да имаме ясен и верен отговор вътре в самите нас. Нали?
За това заповядайте на тази ТЕС-разходка – разходката в която да получим собствения си отговор. Този, който ще ни даде увереноста, че: „Това е!“ Ще даде размах на идеите ни, сила на действията ни, път пред стъпките ни.
Отново ще Те поведа в това смело приключение на откриватество и съзидателност, аз Дарина Гаврилова. Ако още не ме познаваш, то надникни тук и ще разбереш: http://jivnali.net/дарина/
Какво е ТЕС-разходка, може да научиш от тук, а едновременно с това и как се чувстват хора, току що ТЕС-разходени: http://jivnali.net/консултации-и-цени/тес-разходка/

А още по-добре, направо ела и ще ти разкажа и покажа всичко, което знам и мога в рамките на ТЕС-разходката ни.
Тази неделя от 10.15 ч. на Витоша – есенно красива и приветлива за всякакви проблеми. Там и тогава ще усетиш как ТЕС, съчетана с лека физическа активност и дишане на чист планински въздух, сред съИдейници и с моята веща и добронамерена подкрепа, прави големи промени в Твоя полза… а така и за човечеството, или поне за феновете Ти.

Събираме се на сп.Златни мостове, поемаме към Момина скала и Кикиш, после към Бай Кръстьо и площада на с. Драгалевци.
Пътеката е сравнително лека, много живописна и предразполагаща процеса на справяне с личните ни предизвикателства.
Вече естудено, леко влажно, за това облечи се топло, обуй здравите планински обувки, шал, шапка, ръкавици, вземи си вода, някой сандвич и каквото още решиш в полза сигурността и удобството си в разходката.
Желателно е да имаш опит от ходене на планина и да си пълнолетен/на.

NB! Всеки сам носи отговорност за поведението си в планината!

Ден: неделя 9.10.2016 г.
Начален час: 10.15
Краен час: 16:15
Място: Златни мостове, Витоша, на обръщалото на автобус 63, при чешмата с пейките.
До Златните Мостове се стига: с крайградски автобус 63. Предполагаемо времетраене на разходката: 6 часа, според темпото, почивките, желанието.

Вход: символичен – 20,00 лв. на човек, плаща се на тръгване.
Местата са ограничени до 6 човека.

Записването е необходимо условие за провеждане на ТЕС-разходката! Става на тел. 0889522879 най-късно до събота 8.10.2016 г.
Идваш, нали!?