ДА бъде или да НЕ бъде? ТЕС-седянка

Начало: Край: гр. София, Красно село
ДА бъде или да НЕ бъде? ТЕС-седянка

ТЕС-седянка

ДА бъде или да НЕ бъде?

В непринудена обстановка, ще приседнем с чаша чай и ще бистрим и правим ТЕС.

Ако държите да си записвате нещо от казаното, вземете си бележника, но по-добре да практикуваме. Така се помни най-добре.

Първа част – Да поседнем и се запознаем с ТЕС

Тава е семинарната част, за запознаване с основните на Техниката за Емоционална Свобода, принципи в употребата ѝ, гарантиращи ни успех в прилагането.

Акцент – ролята на противоречията при прилагането на ТЕС

Всеки път отделям специално внимание на някой детайл от ТЕС, за да го опознаете по-добре и да го включите по-ефективно в самостоятелната си работа с техниката.

Втора част – да правим ТЕС и да разиграем ДА бъде или да НЕ бъде? Ще видите колко много начини има да спечелим от собственото си противоречие, при това  весело. Ще ви науча и на това!

Тази е практическата част!

Внимание! Колко често изпадате в колебания, противоречиви вълнения, съждения, дори изказвания. Учудващо е, но го правим дори в едно изречение, в един и същи момент, по една и съща тема. Объркващо е, нали? Но това е нашият къде съзнаван, къде не, опит да достигнем собствената си позиция, решение, отговор и спокойствие в крайна сметка. Но до тогава може да се печем на страшен огън, дори да се събуждаме връхлетени от все същите въпроси и противоречия. Случвало ли ви се е? На мен да. Е, аз искам да получа своите отговори, ако може по-скоро и да спя здраво. А вие?

Елате и ще ви покажа как да го постигнем. Донесете си противоречията да ги поотупаме с ТЕС и да видим какво ще изскочи от там – чудно прозрение, яснота, спокойствие или нещо още по-ценно?

За кого е ТЕС-седянка?

ТЕС-седянка е подходяща за всеки пълнолетен, действащ в посока самопомощ. Може да не знаете нищо за ТЕС и енергийна психология или да знаете много. Може да сте абсолютно начинаещи, поназнайващи или експерти в правенето на ТЕС. Във всеки случай сте добре дошли.

За кого не е подходящо събитието – за хора с ментални проблеми и тежки психически състояния.

Ако наистина смятате да участвате в ТЕС-седянка, необходимо е  да се обадите и да го заявите на тел. 0889522879!

Място: гр. София. Адресът се съобщава  само на записаните за участие.

Брой места: 10

Водеща ТЕС-седянка: Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Повече за идеята ТЕС-седянка може да прочетете от ТУК