Да нарисуваме мечтите си по Новолуние! 20.02.2023

Начало: Край: студио Живот За На Пред На ли!?
Да нарисуваме мечтите си по Новолуние! 20.02.2023

Комбинирана практика с насоки от Хюман дизайн, разработване на дремещия у нас потенциал с метода Неврографика, подпомагани от методите на енергийната психология, водено от специалисти в областите

Новолунието през февруари настъпва на 20.02.2023 точно в 9:09 ч. и отново Ви каним да рисуваме заедно, за да сплетем тази енергия с нашите съкровени желания!
Добре дошъл е всеки трупал поне 18 години житейски опит, с интерес към Хюман дизайн, Неврографика, Енергийна психология и най-вече без предубеждения и напълно незапознат с всичко това. С ярко изявено желание за пълноценна лична реализация по нетрадиционен път, извън обичайните усилия, постоянство и дисциплина с трупане на тонове знания и морен труд години наред…
Вярва се, че Новолунието е период, най-подходящ за старт на различни дейности, проекти и взаимоотношения, тъй като от този момент нататък Луната започва да расте и това носи растеж и на нашите начинания. Това знание е открито и използвано от векове чисто практично и донякъде магично.
Ние, Дари и Лили, искаме да използваме тази възможност и да я споделим с Вас! Затова Ви каним на една различна и вълнуваща практика, по време на която ще се възползваме максимално от енергията, която точно това новолуние ни подарява!
Правим го едновременно с помощта на три доказано чудесни средства – иновативната система Хюман дизайн, моделиращия метод за рисуване Неврографика и Енергийната психология, които взаимно се допълват и увеличават многократно вероятността от сбъдване на желанията ни по най-добрия възможен начин.
Да нарисуваме мечтите си по новолуние!
– Да посеем своите мечти за успех и благополучие!
– Да използваме прецизните насоки на Хюман дизайн, за да разберем за кои теми почвата е най-подходяща и има ли съвместимост всичко това с нашата собствена индивидуалност!
– Да усилим желанията чрез рисуване по метода Неврографика!
– Да включим техники от Енергийната психология, ако се отвори нужда от това по пътя към реализирането на нашите желания!
С цялото си вдъхновение и внимание към Вас, практиката ще водят Дарина Гаврилова, консултант Енергийна психология и специалист Неврографика и Лилия Манолова, специалист Хюман дизайн.
За да гарантирате сбъдването на мечтите си с точно това Новолуние, запишете се още сега като използвате тази форма за записване
Ако имате уточняващи въпроси, може да попитате на 0889720898.

Имаме и бонуси!

– Ваша персонална Хюман дизайн карта с най-основната информация, която ще получите по имейл след записване! Тя ще Ви е полезна не само по време на практиката, но и след това!
– Разбира се, ще отнесете със себе си и Неврографиката-мечта, която ще сътворим заедно!
– В края на събитието очаквайте ароматна изненада за баланс на енергията!
А най-хубавото е добре използваното време за себе си, заедно с всички нас – творящите чуден живот по вълнуващ начин!

Практиката ще се състои на живо в София и за максимална ефективност ще се проведе в група между 6 и 12 човека.

Кога?

20.02.2023, 14:00-16:30 ч. (очакваме Ви в 13:30, за да се настроим и да можем да започнем точно в 14:00)

Къде?

В студиото на „Живот За На Пред На Ли!?” – в центъра на София, ул. „Любен Каравелов“ 82, ет.3, без асансьор.

Какво още?

Специално за всички присъстващи създадохме затворена Viber група, в която след края на практиката ще бъдете поканени да се присъедините. В рамките на това пространство регулярно ще получавате информация за планетарните транзити от Лили, както и подкрепа с идеи от областта на Енергийната психология от Дари, как по-елегантно да се справите с енергията им.

Носете си любимите цветни моливи или маркери, ние предоставяме всичко останало!

Такса за участие: 60 лева.
За да запазите своето място, е необходимо предварително заплащане на 50% от таксата (30 лв.) по банковата сметка, посочена във формата за записване.
~

Ето и малко повече за водещите:

Дарина Гаврилова е консултант Енергийна психология* с вече 12 г. личен и 10 г. професионален опит. От две години е и специалист Неврографика**. Автор на техника за помощ и самопомощ „ЗаВръщане”.
Помага на клиентите си да подобрят емоционалното си състояние, отношение към проблем, начин на мислене, физическо състояние породено от стрес, като заедно работят, за да се справят с явни и скрити спънки. Така клиентите ѝ не само се чувстват по-добре, взимат по-мъдри решения и се чувстват физически по-облекчени, но и заживяват по-хармонично със себе си и света извън тях. После се радват заедно на прекрасните резултати, които понякога надхвърлят очаквания, мечти и посоки на проявление по неочаквано добър начин.
„Обожавам работата си и клиентите си. Чувствам се благословена да взаимодействаме с помощта на тези превъзходни методи. Работата с душата и ума на клиента е деликатен и красив процес разкриващ възхитителните и необятни възможности на човек и методи, взаимно допълващи се и надграждащи се.”
Сайт jivnali.net
Fb страници
https://www.facebook.com/dari.narisuvai.mi
https://www.facebook.com/TEC.EFT.counseling
–––––––––––––––
*Енергийна психология е ново поколение практична психология съчетаващо великолепно знания от източната медицина за енергийната система на тялото и подходи от западната вербална психология. Приложени едновременно чрез различни техники, измислени или вдъхновени свише, те дават многократно по-бързи, безболезнени, немедикаментозни, добри и трайни резултати от техните предшественици и първообрази.
Техника за емоционална свобода, накратко ТЕС, е базова техника от Енергийната психология. Тя е най-популярна заради лесното ѝ научаване от всеки начинаещ (за минути), бързия резултат (в рамките на минути до дни), трайността на резултата във времето (с години, до живот).
Повече може да научите от сайта на Дарина Гаврилова jivnali.net и видео филм в 12 части озаглавен «Аз правя ТЕС» с разкази и отзиви за техниката и резултатите, на мъже и жени прилагали ТЕС повече от 3, 5, 10 години.
**Неврографика е метод в който чрез специфичен начин на рисуване се постигат цели и трансформират модели на реагиране на реалността ни.
Лилия Манолова e Хюман дизайн специалист, йога инструктор, сертифициран Неврографика ползвател, щастлива съпруга и майка на две момичета.
През 2015 започва своя професионален път в сферата на хюман дизайн. Завършила е различни курсове на специфични хюман дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за бизнеса, хюман дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), както и всички нива на обучение за професионален анализатор към „Хюман Дизайн България“.
Към момента има над 600 консултирани клиенти и над 20 проведени събития, повечето от които авторски.
„По образование съм магистър по финанси, учила съм в Стопански факултет на Софийския университет и именно там получих знанията си за управление на бизнеса, което за мен е необходимата материална половина на едно добре балансирано ежедневие.”
Можете да научите повече за системата хюман дизайн и всички занимания на Лили на нейната фейсбук страница www.facebook.com/LiliyaManolovaHD