Да нарисуваме своята Хюман дизайн карта!

Да нарисуваме своята Хюман дизайн карта!

Да нарисуваме своята Хюман дизайн карта!

Заповядайте на една лека и приятна практика в изследване на себе си.
Ще съчетаем два подходаХюман дизайн и Неврографика, потопени в нежните енергии на Старгейт.
Практиката е подходяща, дори да не познавате подходите.
Хюман дизайн ни дава пълна характеристика на нашата същност. С помощта на нашите дата, час и място на раждане се генерира изображение, което наричаме бодиграф или хюман дизайн карта. Тази карта съдържа много и прецизна информация за нашата същност, която ни предизвиква да се потопим в експеримент. Гмурнем ли се в него, постепенно разкриваме още и още от своето „АЗ“ така, че да живеем по-автентичен и качествен живот.
Неврографика е авторски метод, създаден 2014 г., по който да рисуваме на езика на собствените ни неврони. С невролинии изразяваме чрез тяло и писец повече несъзнаваното, отколкото съзнаваното от нашия ум.
Старгейт е медитативна практика, в която не е нужно нищо да правим и в същото време ни балансира. Ще задвижим тази лека и приятна енергетика за десетина минути в началото на срещата.
Заповядайте да се синхронизираме с нашия дизайн като:
– нарисуваме хюман дизай картата си
– с подходите от Неврографиката,
– потопени в Старгейт енергетиката,
Какво може да Ви се случи?
Подгответе се:
– Да влезете в личен процес, който да Ви достави удоволствие.
– Да излязат наяве и да премоделирате модели в мисленето и действията си.
– Да се заинтригувате или да научите повече за себе си чрез хюман дизайн.
– Да откриете отговори на въпроси за себе си. Въпроси, които сте си задавали или които не сте си задавали
– Да поискате да задълбочите в Неврографика, в хюман дизайн или в нещо трето, което остава изненада

За Вас ще се грижат

Лили Манолова – специалист в Хюман дизайн,

Дарина Гаврилова – специалист Неврографика

Мая Сидерова – Старгейт фасилитатор.

Материали: Носете любимите си моливи, острилка, маркери, ние осигуряваме останалото. Ако нямате, осигуряваме и това.

Записване от ТУК

За водещите:
Лилия Манолова:
Аз съм Лилия Манолова и съм хюман дизайн специалист, йога инструктор, сертифициран Неврографика ползвател, щастлива съпруга и майка на две момичета.
С хюман дизайн се запознах през 2010 година, а през 2015 започнах своя професионален път в тази област. Завършила съм различни курсове на специфични хюман дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за бизнеса, хюман дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), както и всички нива на обучение за професионален анализатор към „Хюман Дизайн България“.
Към момента имам над 600 консултирани клиенти и над 20 проведени събития, повечето от които авторски.
По образование съм магистър по финанси, учила съм в Стопански факултет на Софийския университет и именно там получих знанията си за управление на бизнеса, което за мен е необходимата материална половина на едно добре балансирано ежедневие.
Дарина Гаврилова:
Дарина Гаврилова е консултант Енергийна психология и специалист Неврографика, щастлива с работата и клиентите си. Тя помага да се свържете с източниците си на сила, като овладеете енергиите на емоциите, мислите и тялото си, за да ги ангажирате да работят ЗА вас вместо ПРОТИВ вас и така значително да подобрите живота си.
„Влюбих се в Техниките за емоционална свобода 2010 г. и от тогава тази любов е неизменна. Сертифицирах се 2011 г. като практик ПЕАТ – първични енергии активация и трансформация. 2014 г. придобих сертификат, като практик Енергийна психология по ТЕС и Пренареждане на Матрицата с ТЕС. 2016 г. се сертифицирах в Access Body Talk, а 2020 г. в специалист Неврографика.
Обожавам работата си и клиентите си. Чувствам се благословена да взаимодействаме с помощта на тези превъзходни методи и преизграждаме света в нас, а така и извън нас. Деликатен и красив процес е.
Възхищавам се на необятните възможности на човек и методи, взаимно допълващи се и надграждащи се.”
Мая Сидерова:
Мая Сидерова се среща с енергийната психология през 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да следва себе си и да консултира други хора. Сертифицира се в ТЕС – техника за емоционална свобода – 1 и 2 ниво; Пренареждане на матрицата с ТЕС; ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация; Bodytalk Access; хипноза; хипнотрерапия и метода Силва. Учила при Иван Петърнишки и Алексей Бъчев. Интересува се от различни подходи за балансиране на живота и умее да ги комбинира.
Висящо място
Ако харесвате събитието и можете да купите място за някой друг, изпратете приятел или ние ще намерим участник.
 

 Да нарисуваме Хюман дизайн картата си! jivnali.net.jpg
Обстановката
Разработена карта
Разработена карта
Да нарисуваме хюман дизайн картата си,. jivnali.net.jpg
Разработена карта