За Пеперудените хора

За Пеперудените хора

За Пеперудените хора – алтернативен подход и техники за самопомощ за справяне с проблемите им

Това е събитие в рамките на годишната пациентска среща на сдружение ДЕБРА България на хора със заболяването „булозна епидермолиза“.

Специалисти в областта на алтернативната медицина, енергийната психология и позитивната психотерапия ще представят лекции и практически обучения и демонстрации, целящи подобряване на здравето на хората, страдащи от вродена Булозна епидермолиза.

На това събитие имам доверието на ДЕБРА България  да представя методите от енергийната психология в помощ на Пеперудените хора и близките им.

Каня всеки да се запознае и сподели събитието, за да стигне до широката аудитория и до повече хора с този здравословен проблем, белязващ живота им, за да се запише на време и участва в събитието на ДЕБРА България! Това събитие е чудесна възможност за запознаване с най-нови подходи за помощ и самопомощ от областта на енергийната психология от света. На него ще имате възможност да  научите и приложите някой от тези, все още смятани за нови за България подходи, за да усетите сами ефекта и разберете потенциала скрит в употребата им, за подобряване на вашето емоционално и физическо състояние.

Очаквам да се видим и работим заедно, за едно по-безболезнено бъдеще!


Дарина Гаврилова – консултант енергийна психология. От 2010 година изследва, учи и употребява както за себе си така и в полза на другите, своя опит и знания. Среща се с много техники – меридианни, визуални, дихателни, игрови, вербални… и всички те са практично ориентирани така, че всеки да може, без специални условия или помощни средства, да прилага  сам или в група, самостоятелно или под ръководството ѝ на опитен консултант.
Сертифициран ТЕС, ПМ, ПЕАТ, ACCESS Body Talk практик.

Тръгнала от справяне с предизвикателствата на собствения си живот, Дарина Гаврилова следва доказало качеството си обучение и квалификация и практикува с жар методите на енергийната психология, като продължава да се усъвършенства във всекидневната си практика на консултант на хора с най-различни житейски предизвикателства.

Повече за събитието Годишна пациентска среща на Сдружение ДЕБРА България.

За информация и записване:

Невена Димитрова

GSM:0882 919 167

e-mail: contact@debrabg.org