Как да сложим точката

Начало: Край: София, Красно село
Как да сложим точката

 

Време отново да приседнем на ТЕС – малко семинар, повече практика, някоя и друга чашка ароматен билков чай с туй-онуй към него и ето, че ТЕС-седянката станала!

Чакате ли я вече? Миналият път стана много хубава, признайте си! Не че не ми го казахте няколко хиляди пъти, ама пак искам да го чуя. Освен това искам да го чуят и онези, които още се чудят дали да участват. Между другото се оказа, че има хора, които още не знаят, че ТЕС-седянка съществува. Какъв пропуск! Но щом разбраха, веднага ме попитаха – „Дари, кога е следващата ТЕС-седянка? Икам да дойда, ама да ми се обадиш непременно!“ Добре де, обаждам се. Ето сега:

Ало, здравей! Правя ТЕС-седянка на 19 ноември, неделя. НО сутринта от 10:30 ч.! Идваш нали? Направих я специално за теб, този път сутринта, за да можеш и ти да се включиш.

В това издание на ТЕС-седянка акцентът ще е върху

Ролята на точките в ТЕС

Ще научите отново интересни подробности, които във всички случай ще са ви полезни освен любопитни. Ще внесат още яснота, защо ТЕС е толкова ефективна благодарение на всяка една точка; защо оздравяваме, когато уж работим за емоции потупвайки по ТЕС-точките; как да направим така, че да се лекуваме още по-бързо или поне без страничните ефекти от лекарствено и инвазивно лечение само благодарение на стимулацията на аку-точките. Да, няма как сега да опиша всичко, но наистина ще ви хареса, знаете.

И така-и-така говорим за точки, нека темата на тази ТЕС-седянка да е

Как да сложим точката

Точката в изречението. Понякога не успяваме да избегнем излишното говорене, спора или викането.

Точка в отношенията. Когато те са изчерпани, не ни устройват или направо ни вредят.

Точка на горчивите мисли, чувства или спомени. Трябва ли това да помрачава живота ни и да ни държи в болката?

Вие на какво искате да сложите точката, а не успявате?

Обадете ми се, запазете си място за ТЕС-седянка и елате да се справим – да сложим точката! Без да има наранени, огорчени, ощетени, без вина, срам или гняв, без повече болка в душата или повтарящи се кадри в главата. Точката е във вашите ръце, елате и ще я поставим заедно! А ако не вярвате, че е така и това ще направим – ще я потърсим, да видим кога и къде се е скрила, сами ли я отстъпихме или ни я взеха. После ще си я вземете и ще правите с нея каквото си искате, нали отново ще си е ваша!

Още подробности за това какво е ТЕС-седянка може да прочетете от ТУК.

Коя съм аз, дето ще ви черпя чай с туй-онуй, може да прочетете от ТУК.

Кои сте вие, очаквам да ми кажете лично, като ми се обадите, за да запазите мястото си за ТЕС-седянка.

До скоро!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

10 места! Запазете своето сега на 0889522879