Среща със себе си

Начало: Край: ул. „св. Киприян“ 281, 1799 ж.к. Младост 2, София
Среща със себе си

Среща със себе си е среща за запознаване с енергийната психология. Ще има и демонстрация на методи (най-известните от които в България са ТЕС и Пренареждане на матрицата с ТЕС).

Доста четете, сега има много интересни книги. Анализирате ситуациите в живота си. Сравнявате с прочетеното. Имате въпроси. Търсите някого с когото да поговорите. Искате яснота, варианти, друга гледна точка. Усещате, че не всичко е такова, каквото изглежда. Чувствате потенциала. Искате още нещо, може би не осъзнавате точно какво. Опитвате различни и нови практики. Или напротив!?

В Тази Среща със себе си имате възможност да свържете прочетеното, чутото или гледаното, опитаното, новото, любопитното, подозираното, чувстваното, търсеното, осъзнатото и още неосъзнатото в едно.

И със себе си.

Аз, Дарина Гаврилова, консултант с методите на енергийната психология, активен практик с множество проведени личнии групови сесии с клиенти, по какви ли не теми, с удоволствие ще ви разходя в невероятния свят на енергийната психология. Светът във вас. Обещавам да е вълнуващо! Като самите вас.

Готови ли сте за такова приключение?

Най-любопитните да изпитат работата с методите от енергийната психология, ще получат възможност да направя демонстрацията с един или двама от тях лично. Останалите могат да се включат също, успоредно с нас, и все пак да преживеят нещо истински различно.

От сега ви каня, не само да дойдете и участвате активно, но и да си намислите тема-предизвикателство, с което искате да се справите, а до сега не сте успели или поне не напълно.

Ако ви хареса, ако ви е полезно, ако искате пак, ще повторим срещата отново на същото – място център Феникс, Младост 2. Но първо елате на тази Среща със себе си!  Зарадвайте се с едина по-различна събота!

Проявявате ли интерес към Среща със себе си, заявете участие чрез посочения формуляр или на телефон 0889522879.

Приятелите ви също са добре дошли!