ТЕС-занималня за големи с Дарина Гаврилова

Начало: Край: София, „Любен Каравелов“ № 82
ТЕС-занималня за големи с Дарина Гаврилова

ТЕС-занималня за големи е занимателна съвместна практика с ТЕС, в която неусетно да се справим заедно, с  вашите скрити или явни проблеми. Първо ги подмамваме да се покажат, а след това работим усърдно и безкомпромисно докато си отидат завинаги или докъдето на вас ви е комфортно.

На всяка ТЕС-занималня за големи има предизвикателство, към което ще подхождаме по различен, но подходящ начин, така че всеки един от вас да финишира победител.

От опита ни досега виждам, колко ви е интересно и полезно – научавате нови неща за себе си и света в който живеем, как да се справяте по-лесно, различно или занимателно с предизвикателствата на ежедневието. А накрая да сте доволни от постигнатото, греете с широки усмивки, макар понякога до усмивката да се стига през сълзи. Най-хубавите са от облекчение, благодарност и щастие.

Формата на провеждане на ТЕС-занималня за големи е свободна, приятелска, предразполагаща. Няма изискване за някаква предварителна подготовка, знания или умения. Достатъчно е да искате да участвате и да се справите с въпросите, които ви вълнуват, по един доста нетрадиционен, от гледна точка на досега познатото ви, начин.

ТЕС-занималня за големи е за деца над 18 г., които се опитват да са възрастни, без да губят детското си любопитство и желание за различно ново преживяване на света в нас и извън нас.

ТЕС-занималня за големи ще ви дари с два астрономически часа активни занимания в почивните следобеди между 16:30 и 18:30 ч.

Провеждане на ТЕС-занималня за големи е на удобно за всички място – центъра на София, до НДК, на ул. „Любен Каравелов“ № 82, ет. 3, студио „Живот За На Пред На Ли!?“

За участвате, обадете ми се на тел. 0889522879

Групата е до 12 човека. Може да доведете приятел или партньор с когото искате да споделите преживяването или проблемите си, но този път справяйки се с тях! Така ви гарантирам едно още по-вълнуващо съпреживяване на близостта ви.

Цената за участие в ТЕС-занималня за големи е на  цена от 30 лв.(плаща се на място или от бутона по-долу) за два астрономически часа! Стойността която получавате е неизмеримо по-голяма и от вас зависи да ѝ позволите да расте и се множи. Който ме познава, знае, че не се скъпя да споделя знания, опит, внимание и фокус към вас и вашия успех.

Нека ТЕС-занималня за големи, бъде един малък ТЕС-празник за вас, първа или поредна стъпка към вашия по-удовлетворяващ личен живот, отношения, талант или мечта, стабилно здраве и пълноценна професионална изява!

Добре дошли!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

ТЕС-занималня за големи BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

*Повече за това, какво е ТЕС може да прочетете от ТУК.

*Повече за мен, Дарина Гаврилова, може да прочетете от ТУК.

*Отзиви и споделени лични преживявания при работа с енергийна психология и мен, може да прочетете от ТУК.

*Видео материали може да гледате на канала ми в YouTube от ТУК.

*Всичко останало, което може да ви интересува,  е организирано като практична и полезна информация на този сайт jivnali.net

https://jivnali.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/