ТЕС-занималня за големи

ТЕС-занималня за големи

ТЕС-занималня за големи

неделя 27.10.2019

 

Здравейте, известни и неизвестни  привърженици на себепознанието и приели отговорността да сте творци на живота си хора!

Започнаха груповите ни практики с техники от енергийната психология в студиото ми „Живот За На Пред На Ли!?“ наречена ТЕС-занималня за големи и това е първата за сезона среща. Не я пропускайте, защото времето тече все по-бързо и в концепцията в която пребиваваме, то не се връща! Слава Богу и слава на будните умове на хора, като Гари КрейгКарл ДоусънЖиворад Славински и редица други автори на бързи и ефективни методи от енергийната психология, можем да се върнем във времето назад по лесно достъпен начин. Можем да поправим негодните за нашата реалност модели на мислене и отношения. Можем да актуализираме себе си, за относително кратко време, и така да подобрим и бъдещето си – нашето и на поколенията след нас, по времевата линия. Вече имам достатъчно случаи на промяна на живота на клиенти засягащи поне две поколения и мога да го твърдя със сигурност.

Вярвам, че и този сезон ще е много плодовит откъм резултати в груповата ни практика ТЕС-занималня за големи! Отново ще преоткриваме и откриваме истински значимите за всеки от нас истини. Отново ще достигаме до осъзнавания обичайно прикрити зад стените на неопознатите ни страхове и предубеждения. Огново ще разбираме по-добре собствените си постъпки и житейски позиции, а така и тези на хората, с които животът ни волно или неволно е свързан.  Отново ще се докосваме до незнайни информационни дълбини, за да открием колко много от това, което сме сега е започнало поколения преди нас. И още много други „отново“ ще има, вероятно и нови съкровени открития, защото всеки човек е съкровищница пълна с толкова много животи в себе си, че независимо дали носят болка или радост, във всички случаи носят много мъдрост, познание и любов, обичайно недостижими в залисията на ежедневието.

Най-вълшебното във всичко това е непосредствената възможност с всеки един от вас да го повлияем веднага и реално да подобрим настоящето си трайно и качествено, макар и в различна степен. Все пак всеки е различно готов за промяна!

Така че помислете, готови ли сте за цялото това приключение и ако отговорът на душата ви е ДА! независимо от контрааргументите на ума ви, то запишете се за ТЕС-занималня за големи и идвайте да живеем  живот, който сами си правим!

Повече за техническите подробности  на събитието може да прочетете от тук:

ТЕС-занималня за големи с Дарина Гаврилова

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

jivnali.net

Дата за следващо занимание 3.11.2019 г.

Гарантирайте си участие, като се запишете още сега! Събитието ще се състои при наличие на минималния необходим брой участници!