ТЕС- занималня за големи

ТЕС- занималня за големи

ТЕС-занималня за големи е занимателна съвместна практика с ТЕС, в която неусетно да се справим заедно, с  вашите наболели житейски ситуации, чакащи все по-нетърпеливо вашето време и внимание.

На всяка ТЕС-занималня за големи според събралите се хората и актуалните им проблеми, ще подхождаме по различен, но подходящ начин, към разрешаването им.

Знам, от досегашния ми опит, че ще ви е интересно и полезно – ще научавате нови неща за себе си и света в който живеем, как да се справяте по-лесно, различно или занимателно с предизвикателствата на ежедневието така, че накрая да сте доволни от постигнатото.

Формата на провеждане на ТЕС-занималня за големи е свободна, приятелска, предразполагаща. Няма изискване за някаква предварителна подготовка, знания или умения. Достатъчно е да искате да участвате и да се справите с въпросите, които ви вълнуват, по един доста нетрадиционен, от гледна точка на досега познатото ви, начин.

ТЕС-занималня за големи е за деца над 18 г., които се опитват да са възрастни, без да губят детското си любопитство и желание за различно ново преживяване на света в нас и извън нас.

ТЕС-занималня за големи ще ви дари с два астрономически часа активни занимания в почивните следобеди между 16:30 и 18:30 ч.

Провеждане на ТЕС-занималня за големи е на удобно за всички място – центъра на София, до НДК, на ул. „Любен Каравелов“ № 82, ет. 3

За да се присъедините към групата, заявете участие на тел. 0889522879

Групата е до 12 човека. Може да доведете приятел или партньор с когото искате да споделите преживяването или проблемите си, но този път справяйки се с тях! Така ви гарантирам едно още по-вълнуващо съпреживяване на близостта ви.

Цената за участие в ТЕС-занималня за големи е на  цена от 30 лв.(плаща се на място или от бутона по-долу) за два астрономически часа! Стойността която получавате е неизмеримо по-голяма и от вас зависи да ѝ позволите да расте и се множи. Който ме познава, знае, че не се скъпя да споделя знания, опит, внимание и фокус към вас и вашия успех.

Нека ТЕС-занималня за големи, бъде един малък ТЕС-празник за вас, първа или поредна стъпка към вашия по-удовлетворяващ личен живот, отношения, талант или мечта, стабилно здраве и пълноценна професионална изява!

Добре дошли!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

ТЕС-занималня за големи BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

 

*Повече за това, какво е ТЕС може да прочетете от ТУК.

*Повече за мен, Дарина Гаврилова, може да прочетете от ТУК.

*Отзиви и споделени лични преживявания при работа с енергийна психология и мен, може да прочетете от ТУК.

*Видео материали може да гледате на канала ми в YouTube от ТУК.

*Всичко останало, което може да ви интересува,  е организирано като практична и полезна информация на този сайт jivnali.net

––––––––––––––––––––––––

Още събития тази седмица

 

https://jivnali.net/events/%D0%B3%D0%BB%D1%8A%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D0%BA-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80-8/