ТЕС-занималня за големи

ТЕС-занималня за големи

ТЕС-занималня за големи

неделя 13.10.2019

 

Здравейте, известни и неизвестни  привърженици на себепознанието и приели отговорността да сте творци на живота си хора!

Започвам груповите ни практики с техники от енергийната психология в студиото ми „Живот За На Пред На Ли!?“ наречена ТЕС-занималня за големи и това е първата за сезона среща. Не я пропускайте, защото времето тече все по-бързо и в концепцията в която пребиваваме, то не се връща! Слава Богу и слава на будните умове на хора, като Гари Крейг, Карл Доусън, Живорад Славински и редица други автори на бързи и ефективни методи от енергийната психология, можем да се върнем във времето назад по лесно достъпен начин. Можем да поправим негодните за нашата реалност модели на мислене и отношения. Можем да актуализираме себе си, за относително кратко време, и така да подобрим и бъдещето си – нашето и на поколенията след нас, по времевата линия. Вече имам достатъчно случаи на промяна на живота на клиенти засягащи поне две поколения и мога да го твърдя със сигурност.

Вярвам, че и този сезон ще е много плодовит откъм резултати в груповата ни практика ТЕС-занималня за големи! Отново ще преоткриваме и откриваме истински значимите за всеки от нас истини. Отново ще достигаме до осъзнавания обичайно прикрити зад стените на неопознатите ни страхове и предубеждения. Огново ще разбираме по-добре собствените си постъпки и житейски позиции, а така и тези на хората, с които животът ни волно или неволно е свързан.  Отново ще се докосваме до незнайни информационни дълбини, за да открием колко много от това, което сме сега е започнало поколения преди нас. И още много други „отново“ ще има, вероятно и нови съкровени открития, защото всеки човек е съкровищница пълна с толкова много животи в себе си, че независимо дали носят болка или радост, във всички случаи носят много мъдрост, познание и любов, обичайно недостижими в залисията на ежедневието.

Най-вълшебното във всичко това е непосредствената възможност с всеки един от вас да го повлияем веднага и реално да подобрим настоящето си трайно и качествено, макар и в различна степен. Все пак всеки е различно готов за промяна!

Така че помислете, готови ли сте за цялото това приключение и ако отговорът на душата ви е ДА! независимо от контрааргументите на ума ви, то запишете се за ТЕС-занималня за големи и идвайте да живеем  живот, който сами си правим!

Повече за техническите подробности  на събитието може да прочетете от тук:

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

jivnali.net

ТЕС-занималня за големи с Дарина Гаврилова

Следващи дати на които ще има групова практика при запълване на минимума заети места са 27.10 и 3.11. 2019 г.

Запишете се предварително и си гарантирайте участие!