Хайде на „Фестивал на здравето и спорта 2017“!

Начало: Край: София, Южен Парк, Голямата поляна, шатра 41
Хайде на „Фестивал на здравето и спорта 2017“!

Хайде да се съберем и отпразнуваме живота и по този пъстър, весел и много ползотворен начин!

Аз участвам!

Участвайте и вие!

Миналата година по същия повод, организирах и участвах, заедно със съмишленици – доброволци,  терапии по методите на „Рене Мей“ и може да се познаваме от там. С други се познаваме покрай работата ми с енергийна психология и освен да сте ми колеги  и клиенти, сме и добри приятели. С някой от вас не се познаваме, но ви каня и вас с най-добри чувства – хайде, елате да се забавляваме, учим, разширяваме опита си с работа с методите от енергийната психология, защото тази година ще представя това!

Цели 30 часа – времетраенето на фестивала, ще се наслаждаваме на лекции, демонстрации, групова практика, свободно задаване на въпроси, за всичко, което ни вълнува, свързано най-вече с ТЕС – техниката за емоционална свобода и ПМ с ТЕС – пренареждане на матрицата с ТЕС. Това са техниките, най-много използвани от мен, в практиката ми на консултант. И това съвсем не е случайно – работата ми с тях ни носи най-много радост, резултати, трайна промяна към по-добро. Удовлетворението е голямо и е стимул за още и още всеотдайна работа и стремеж да споделя доброто с все повече хора. За това си създадох и това предизвикателство, направо маратон – три поредни дни, петък, събота и неделя (30.06 –1 и 2.07), по цял ден преподаване, терапии, консултации с вас, за да мога да откликна на любопитството, стремежа ви към емоционална свобода,  физическо здраве, креативно и продуктивно мислене, желанието ви да откриете нещо различно, лесно и полезно, което да ви е под ръка всеки ден и навсякъде. Нещо което е свободно достъпно като знание, защото ни е подарък от автора Гари Крейг (за специалистите не е съвсем така, изкарах доста платени курсове и сертификация), има много информация в интернет, книги, филми. Почти така стоят нещата с Карл Досън, автор на техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС. Там се плаща във всички случаи, но за лична употреба може да схванете техниката и от книгите му  налични и на българския книжен пазар. А ето сега, имате чудната възможност да научите основното и от мен!  Шатра 41,  „Фестивала на здравето и спорта Южен парк 2017“

Много от вас искат просто да се запознаем и поговорим, други да почерпят от опита ми, трети, защото входът ще е свободен, четвърти заради друга своя причина (дори и за по бира в края на деня), но каквато и да е вашата причина, всичко това може да се случи именно сега, точно с мен, в тези три дни на лятото и определено си заслужава, нали!?

Е, време е да ви представя програмата на тези три мои дни участие на фестивала! И запомнете – шатра 41! Това е нашата шатрата за енергийна психологияЖивот За На Пред На Ли!?! Обозначена е на картата на фестивала, за да я откриете веднага и не губите време и посока в стремежа си към самоусъвършенстване.

Очаквам ви с нетърпение, огромен ентусиазъм и куп интересни теми за работа, за малки и големи, дори за домашните ви питомници – кучета, котета, морски свинчета или паяци.

Може да участвате във всички или само някой от събитията в програмата ми. Няма ограничения, освен размера на шатрата и броя на седящите места. Но ако предварително знаете какво искате, предполагам, ще сте първи там!

Хайде, идвате, нали!?

Дарина Гаврилова, вашият консултант за справяне със стандартни ситуации по нестандартен начин.

Програма

шатра 41

Дарина Гаврилова

 енергийна психология

петък 30.06.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16:00 –17:00 ч.

Какво е енергийна психология, за кого и какво е полезна – лекция

17:30 – 19:00 ч.

Да се справим със стреса – групова практика с методи от енергийната психология

събота 01.07.2017

10:00 – 11:30 ч.

Да научим как сами да правим ТЕС – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

12:00 – 13:00 ч.

Да се справим с вредните навици (като отлагане, закъсняване, мързел, обездвижване, преяждане) – групова практика с ТЕС

13:30 – 15:00 ч.

Да подредим Матрицата с ТЕС – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

16:00 – 17:00 ч.

Да се справим с най-големия си страх – групова практика с методи от енергийната психология

17:30 – 19:00 ч.

Как се прави ТЕС за деца – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

неделя 02.07.2017

10:00 – 11:30 ч.

Да научим как сами да правим ТЕС – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

12:00 – 13:00 ч.

Изобилието е и за мен (когато не достигат средства,  идеи, любов, енергия и др.) – Групова практика с ТЕС

13:30 – 15:00 ч.

Да подредим Матрицата с ТЕС – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

16:00 – 17:00 ч.

Без болки и алергии – Групова практика с методи от енергийната психология

17:30 – 19:00 ч.

Как се прави ТЕС за животни – лекция и демонстрация на техниката с участник от публиката

N.B.! През цялото време ще тече свободно обсъждане с участниците в събитията и кратки лични консултации. Дарина Гаврилова си запазва правото на корекции в програмата, видимо и своевременно оповестени, и време за кратки почивки. Ако вече имате въпроси или предложения, пишете до jivnali.net/контакти