Избирам да знам, че точката още не е сложена!

Избирам да знам, че точката още не е сложена!

Избирам да знам, че точката още не е сложена!

Това се изля от душата ми, когато представях  енергийната психология пред публиката от Пеперудени хора! В онзи момент бих ги нарекла даже Пеперудени души, толкова леко и скромно бе присъствието им! Притиснати от тежестта на живота си, свити в себе си, но дошли от всички краища на България, за да се видят и подкрепят взаимно, да научат новостите, да приветстват новите семейства имащи този проблем и за нещо напълно различно като семинара „Алтернативни техники за самопомощ за справяне с проблемите на Пеперудените хора“

Знаете ли какво е да чуеш „гробна тишина“ в пълна с хора зала?

Знаете ли как се усеща „замръзването на мисълта“, на толкова много хора, едновременно?

Знаете ли какво е да изтръпваш, без напълно да осъзнаваш причината, но да го изпитваш невероятно силно и с ясното осъзнаване на цялата реалност на този  момент и всички фокусирани в него въпроси, объркване, невъзможности, надежди, отрицание, спотаени истини… и най-вече болка, много болка?

Ето това се случи след първите ми думи сред Пеперудените хора – деца и възрастни, братя, сестри, родители, страдащи от булозна епидермолиза! Заболяване идващо без предупреждение, засягащо кожата и лигавиците, костите, ноктите, органите, с различна тежест на изява, причиняващо тази много болка, за което има само поддържащо лечение изискващо множество скъпо струващи специални условия на живот, грижи и спасявене, спасяване, спасяване… От всякакви усложнения.

Това се случи вероятно и поради разликата между  обичайната човешка реалност озарена от алтернативното знание и практики, и тази тяхна Пеперудена реалност, когато само някаква далечна част от ума ти казва, какво и защо става, докато душата  крещи в другия край, сгърчена  от чуждото преживяване и невъзможността да го приемеш и запратиш с все сила в небитието, от където никога повече да не се завърне, освен ако… не се появи трансформирано – широко усмихнато и сияйно, за да разгърне ново пространство за търсещите го, както правим с методите от енергийната психология.

Е, аз го изживях току-що на семинара организиран за първи път от ДЕБРА България за алтернативни подходи в помощ на Пеперудените хора, на поредната им годишна конференция във Велико Търново. Резултатът не бе така зашеметяващо ярък, както обикновено се случва с подготвена публика. Бе по-скоро като срамежлива усмивка от неочакваната, но така забранено желана, глътка спокоен, нормален живот за тях! Може би ще ни трябва още време да осъзнаем напълно станалото, защото аз знам какво и колко може, осъзнавам потенциала, който тези техники имат и с чиято помощ може да се разгърне. Изпитала съм го. Но те дори не бяха чували за тях, нито за всичко друго което научиха през този невероятен семинарен ден! Сблъсъкът от срещата на обреченост и  реална алтернативна възможност за нещо положително, явно бе толкова силен, неочакван и първоначално непонятен, че трябваше да мине известно време, за да премине от пълна, ококорена до скептична тишина, към едно тихо шушукане в почивките, между участници и организатори, а до края на двата конферентни дни и в свободно обсъждане с лекторите! Вече развълнувани от чутото, преживяното, видяното, се премина към едно все по-свободно и жадно за още и още информация говорене, любопитстване, търсене на идеи, възможности и контакти взаимно опознаване, което искрено се надявам и вярвам ще донесе много добри резултати в обозримо бъдеще.

Какво ли би станало, ако тези глътки нормалност, станат все по-големи, все по-удовлетворяващи и живително напояващи настоящата реалност на Пеперудените хора, пък и на всеки дръзнал да прекрачи границата на установената невъзможност!?

Аз искам да знам!

Аз искам да може!

Аз искам да се получи!

Искрено вярвам, че точката още не е сложена, докато изречението не свърши и тялото, умът и душата са живи!

Продължавам да търся и правя, което е по силите ми, да се случи – да махна точката, така добре набита в съзнанието на специалисти и диагностицирани, с това което умея, техниките от енергийната психология.

Постарах се да го направя и сега, заедно с Огнян Симеонов – диетологМариана Анастасова – Су джок терапевт и Диляна Велчева – аура камера консултант. Всеки от нас внесе още много допълнителна интересна, полезна и актуална информация, много лично отношение на добронамереност, съпричастност и разбиране в стремежа ни да сме максимално полезни и откликнем на необходимостите на Пеперудените хора, между които и много дечица, и близките им.

За краткото време, което имаше всеки един от нас, едва ли сме успели да кажем всичко, което поне на мен ми се искаше, едва ли сме поднесли и една десета от знанието, което всеки от нас носи, едва ли сме предали опитността, която всеки от нас е преживял, но искрено се надявам да сме запалили искрата на онази надежда, водеща към учене и изследване на нови територии от човешката опитност и постижения, нова смелост, сила и осъзнаване, които да доведат и до нови и различни резултати.

Благодарна съм на сърцатата Невена Димитрова, председател на ДЕБРА България, за поканата и възможността да участвам в това събитие! Благодаря на доцент Трашлиева, за шеговитото предизвикателство и същевременно широта да открива новостите, били те и алтернативни на научната медицина и на последователката на делото ѝ доцент Йорданова, заявила готовност да научи още по чутото и видяното алтернативно познание. Те са специалистите по булозна епидермолиза в България, дръзнали да поемат грижите за Пеперудените хора, не само като специалисти, но и като мили родители. Благодаря на всички умове и сърца, допуснали ме да се докосна до тях!

На ваше разположение съм! Нека вместо точка, сложим многоточие и видим какво и как можем още да направим, за да размахате свободно и силно криле, защото: „Избирам да знам, че точката още не е сложена!“ и има Живот За На Пред На Ли!?

А за тези от вас, които не знаете как лично можете да допринесете за по-лекото понасяне на ежедневието на Пеперудените хора, предоставям сметките, по които бихте могли да преведете дарение.

Дарение с СМС

IBAN: BG91UBBS80021013693240, SWIFT/BIC: UBBSBGSF, Обединена Българска Банка

PayPal: contact@debrabg.org

Невена Димитрова, председател на ДЕБРА България, която се осмели да организира този „алтернативен“ семинар.

dav

Доц. Трашлиева започнала делото по обгрижване на хората с булозна епидермолиза в България бе почетена със специален плакет.

dav

Огнян Симеонов в демонстрация на ТЕС за деца с малката Пеперудена принцеса Яна.

dav

Мариана Анастасова с лекция за Су джок.

Диляна Велчева с аура камера демонстрация.

Дарина Гаврилова демонстрация на консултация с техники от енергийната психология.

Документални кадри от демонстрацията на ТЕС при „Пеперудени емоции“

Още документални видеофилми може да намерите ТУК.

N.B.

Благодарение на Деляна Велчева и любезното участие на един от младежите сега имам и документиран ефект от 10 минутна терапия с методите на енергийната психология. На първата снимка се вижда как изглежда аурата „преди“, а на втората „след“. Ясно се вижда разликата в сърдечната чакра, която от по-разсеяно зелена става по-наситено зелена, връщайки си енергията от зелената „шапка“ от мисловно напрежение, разположена над главата, нетипично място за този цвят. Това се случва и с гърлената светло синя чакра – става по-наситена. Процентното подобрение може да видите още по-ясно и в графиките в долната част на документите. Запознатите ще видят и още някой разлики в полза балансиране на цялото енергийното поле на човека.

Обърнете им внимание и само си представете какво би станало след една пълна сесия и още повече след няколко месеца активна и целенасочена работа по проблема Булозна епидермолиза!?

Аура преди ТЕС

 

Аура след 10 мин. ТЕС

Дарина Гаврилова, консултант с методи от енергийната психология съвместно с ДЕБРА България.

22 – 23 април 2017 г. Велико Търново


2 thoughts on “Избирам да знам, че точката още не е сложена!”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.