НАРИСУВАЙ МИ…

НАРИСУВАЙ МИ…

НАРИСУВАЙ МИ… е  услуга, която се състои се в това, чрез рисуване по метода Неврографика/ Нейрографика да моделираме нашата реалност, минавайки през минало и настояще към желаното, мечтаното бъдеще. Онова, което да ни направи по-реализирани, по на ясно със себе си, по-удовлетворени.

Методът е изключително дълбок, вълнуващ, интригуващ, увлекателен, красив, жив, неповторим.

  • Дълбок, защото позволява и подпомага достигане на онези нива на психиката, които дори не подозираме, че са част от живота ни. Там където са скрити модели формирани в миналото (детство, вътреутробен период, дори от предците ни или вселената), но актуални и въздействащи ни и днес.
  • Вълнуващ, защото поемаме енергията на настоящи и минали емоционални състояния, като задвижваща сила за освобождаване от настоящи тревоги формирани от начин на мислене станал навичен и зареждане на бъдещи модели на мислене, носещи още с приключване на рисуването, желаните нови модели на мислене и произтичащите от това емоционални състояния.
  • Интигуващ, защото процесът е така измислен като алгоритми, че си е цяло приключение, с това да вървиш по следите на минали преживявания и да създаваш структурата на цял нов свят по свой собствен и неповторим начин.
  • Увлекателен, защото се изпада в медитативно-творческо състояние на претворяване на вътрешния свят и може да се изгуби представа за време и пространство, докато сме потопени в процеса на рисуване.
  • Красив, защото душата винаги е красива, красиви са и линиите и формите, които изобразяват мисловните ни плетеници, красива е и преработката им, красив е и резултатът с всички придружаващи осъзнавания, докато трае процесът, всички амплитудни емоции, които откликват в душата ни.
  • Жив, защото тялото ни е активно включено с всичките си сетива и не спира да ни говори през цялото време на своя си език. Остава само да го наблюдаваме и разбираме, за да ни води или потвърждава истинността на мисленето ни. Защото невронната ни система е силно активирана. Защото действаме чрез рисуващите ръце, понякога и цяло тяло (толкова активно е изявен устремът на изразяване на рисуващия).
  • Неповторим, защото колкото и да си приличат на пръв поглед нейрографиките/ неврографиките, толкова се и различават. Приличат си доколкото са базирани на един метод – Неврографика. Различават се по стил, композиция, цвят, размер, най-вече по информацията, която са кодирали в себе си за  света в душата, мислите и тялото на своя автор.

Поискайте и НАРИСУВАЙ МИ…  с радост и необходимата компетентност може да ви придружава в създаването на вашия свят. А красивите и интересни рисунки, макар да са само страничен ефект от този дълбок или забавен процес на работа, са така да се каже бонус, който с радост да окачите в рамка на стената си и да се вдъхновявате всеки път, щом погледнете. Като красив медал, напомнящ превъзмогването на  саботиращите навици на мислене и действие, емоционални наслагвания, обективни външни условия и постигането на онази пълнота в душата, която да ви прави истински живи, удовлетворени, съзнателни творци на живота ви – Живот За На Пред Неа Ли!?

Как да се приготвя за НАРИСУВАЙ МИ… ?

Подробности за метода Неврографика  може да прочетете от тук:

Неврографика

Дарина Гаврилова консултант Енергийна психология Сертифициран специалист по Нейрографика към „Институт психологии творчества“ на проф. доктор на психологическите науки  Павел Пискарьов автор на подхода и мой преподавател.

jivnali.net

Искам Индивидуална консултация

Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.