Какви резултати да очаквам с Неврографиката?

Какви резултати да очаквам с Неврографиката?

За какво ми е  Нейрографиката/ Неврографиката?  С какво може да ми е полезна? Това е основното, което касае всеки един човек търсещ решение на проблем, проучвайки нещо ново и непознато. Заради това, ето и отговор на въпроса!

По думите на Павел Пискарьов, автор на метода, «Нейрографиката е преди всичко бърза помощ» и изрежда примери, при които с помощта ѝ са получени първи бързи подобрения при зъбобол, болка в главата, други. Отвъд това, Нейрографиката е «терапия за всичко», пак по негови думи. Има много неща от миналото, които могат да бъдат подобрени – преживяванията свързани с финансови загуби, рухнал бизнес, загубено работно място. Травма от детството, усещането да си отхвърлен, загуба на близък или усещане за липса на успех, липса на реализация, като личност. Много неща, които създават усещането за ограниченост, саботаж, невъзможност. Нейрографиката дава възможност да бъде свалена болката на миналото и това да стане чрез рисуване на старите граници, а после чрез разширяването и промяната им в нови възможности. Така всъщност бива строено бъдеще, като това същевременно се изобразява на листа от рисуващия в настоящето, тук и сега, с моливи, флумастери, химикалка даже.

НАРИСУВАЙ МИ... решение веднага, jivnali.net
В пристъп на паника да взема голямо финансово решение, драсках с химикалка на прегънат лист, в институция. Не ми стигна и го доразгърнах, за да продължа да рисувам. Това ми донесе достатъчно успокоение, за да действам трезво и категорично.


Основната характеристика на Неврографиката е, че това е инструмент за решаване на задачи. Те може да обхващат минало, настояще и бъдеще, но винаги се решават тук и сега чрез рисуването и то започва да дава резултат дори веднага.

НАРИСУВА МИ... Желание, jivnali.net.jpg
Исках да проверя Нейрографиката и си пожелаж нов клиент за имения си ден, на следващия ден. Получих го и осъществихме чудесни резултати по справяне с неговия проблем.

Прилагайки Нейрографика, започва различаване на света по нов начин, което позволява да видим още много от него и в по-голяма дълбочина, широта, перспектива. Тя ни показва аспекти, които не сме виждали преди и освен това ни показва, колко е естествена, като метод (еко метод). Веднъж рисували по този начин, започваме да намираме потвърждения навсякъде около нас в природата, което ни прави още по-свързани със света, който обитаваме, по един хармоничен и миролюбив начин. 

Какви резултати да очаквам с Нейрографика, jivnali.net
Линии образувани от стеблото и клоните

Какви резултати да очаквам от Нейрографика, jivnali.net
Линии получени при рисуване на Нейродрево

Какви резултати да очаквам от Нейрографика, jivnali.net
Линии образувани при напукване на земята

НАРИСУВАЙ МИ... истерията на хората около вируса, jivnali.net
Линии при рисуване в Нейрографиката

«Нейрографиката е като език, чрез който приемаме информация, съхраняваме информация и обменяме информация.» 
Нейрографиката е метод на бъдещето, даващ неограничени възможности да моделираме и премоделираме, както някакви дребни промени, така и сериозни задачи, като създаване на семейство, дейност в която да се реализираме професионално, успешно образование, на практика всичко произтичащо от живота, утвърждаващо живота и касаещо създаването на бъдещ живот. 

НАРИСУВАЙ МИ... мое семейство, jivnali.net
НАРИСУВАЙ МИ… мое семейство, клиент


Най-хубавото, което може би дава Нейрографиката е усещането да ти е прекрасно на душата, красиво, озарено. Чрез тези добри усещания се създават още такива, което не може да не доведе до свят на добро и красота. И тук неизбежно се вписва много добре фразата «красотата ще спаси света», не мислите ли!?

Сега остава да попитате себе си „Какви резултати аз мога да очаквам чрез Нейрографиката, когато аз рисувам за постигане на своите отговори и решения, с НАРИСУВАЙ МИ…?

Текстът е съставен по изказвания на автора на Нейро/неврографиката Павел Пискарьов

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология и специалист по Нейрографика

jivnali.net

Още за Неврографиката

https://jivnali.net/%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba%d0%b0/