ТЕС със скрипт, безплатно

ТЕС със скрипт, безплатно

ТЕС със скрипт, безплатно е услуга-подарък за всеки един от вас, който желае, но още не умее да работи самостоятелно с ТЕС – техника за емоционална свобода

 

Скрипт е готово формулиран текст за изговаряне, докато потупквате по ТЕС-точките си, за да постигнете ваша цел, към чието осъществяване се стремите.

 

Предупреждение!

Формата – правене на ТЕС  със скрипт, е различен способ за прилагане на ТЕС, за да решите свой конкретен проблем! Обичайно, за справяне с проблем и/или постигане на ваша цел, чрез ТЕС или всеки друг подход от енергийната психология, е най-добре да работите фокусирано и изчистите всички пречки пред целта си с помощта им, в самостоятелна работа или със съдействието  на консултант.

Все пак, чрез  прилагане на ТЕС със скрипт, е реално възможно да постигнете желаното,  частично  или напълно. За някой хора това е достатъчно, за да се справят! Във всеки случай е добро начало или допълнение в използването на техниките от енергийната психология.

 

Препоръката ми

За да имате максимален ефект от  прилагане на ТЕС  със скрипт, тупкайте по ТЕС-точките докато гледате и слушате. Може да го правите колкото често желаете, до траен успех*.

Обичайна препоръка е, да прилагате ТЕС  със скрипт поне два пъти дневно (след събуждане и преди заспиване), когато сте най-спокойни, поне 21 дни, всеки ден, плюс още 3-4 дни, за всеки случай. Не твърдя, че това е задължително, но се счита, че това е времето необходимо за изграждане на нов навик, невронна връзка.

Аз смятам, че с техниките от енергийната психология, това може да стане неочаквано по-бързо и трайно, но доколкото не се спазва обичайния подход на работа с ТЕС, то може и да се наложи по-продължително време на прилагане на ТЕС  със скрипт, за да имате желания резултат.

 

*Какво е успех?

Първо силно вътрешно усещане, че: „Да, това вече е факт за мен!“, без сянка от какво да е условие. А след това, забележите промяната настъпила в мисленето ви, действията ви и реално случващите се по различен начин, скорост и характер, събития в живота ви.

 

Радвам се, че сте тук и, че опитвате нещо различно. Дори само това де е, пак е успех за вас. Желая ви резултатно тупкане чрез ТЕС със скрипт и много осъществени цели!

Дарина Гаврилова и Живот За На Пред На Ли!? 

Преоткрий себе си, разгърни се!

P.S. Други видео-материали, които може да използвате за самостоятелна работа с ТЕС.

 

Най-новото е:

ТЕС за „Аз и парите“ – 5 – страхът да нямаме пари

Аз и парите – 5

ТЕС за „Аз и парите“ – 4 – страхът да имаме пари

Аз и парите – 4

 

ТЕС за „Аз и парите“ – 3 – цената ми

Аз и парите – 3

 

ТЕС за „Аз и парите“ – 2 – харчене, пилеене

Аз и парите – 2

 

ТЕС за  „Аз и парите“ – 1 – трудно се печелят

Аз и парите – 1

 

ТЕС за „Прошка“ и статия

Прошка

ТЕС за „Психическият глад по време на вирус COVID-19“ и статия

Психическият глад (по време на COVID-19)

ТЕС при „Стресът след почивка“  и статия

 

ТЕС при „Гняв“

ТЕС при преяждане (за чревоугодници)

 

ТЕС при „Как да съм мъж в днешно време“

 

ТЕС при „Не съм достатъчно добра“

 

ТЕС при Любовна болка

ТЕС за Сбъдване

Индивидуална консултация