Приятна новина

Приятна новина

Здравейте приятели на Живот За На Пред На Ли!?

Радвам се да споделя с вас една приятна новина.

Авторът на Техника за емоционална свобода Гари Крейг подарява за свободно ползване своя нова книга „Невидимият терапевт“. Книгата е в PDF формат, напълно безплатно! Всеки може да си я свали и прочете от линка даден от Гари Крейг и споделен от мен за вас.

Е, не е на български език, но с помощта на модерните технологии (ако не владеете английски език, а искате да четете на български) ще успеете да се справите, надявам се!

Приятно четене! Очаквам отзивите ви и да споделите с приятели тази толкова приятна новина.

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Е-книга „Невидимият терапевт“ на Гари Крейг.

 


1 thought on “Приятна новина”

 • 1
  Дарина on 19.09.2017 Отговор

  С изричната уговорка, че това е преразказ на извадка от електронната книга на Гари Крейг, за онези от вас, които не са успели да преведат текста, но искат да се запознаят с новата му безплатно предложена техника, и с пълно зачитане на авторските права, ви предлагам тези няколко реда.
  Както и Гари Крейг заявява, да обърнете специално внимание, че с използването на текста, вие се съгласявате, че няма гаранции от какъвто и да е вид, от автора и мен, че всичко в книгата е в процес на експеримент и в такъв смисъл, отговорността да го/ я използвате е само и единствено ваша!
  Всеки може свободно да практикува техниката, да споделя, като знание, но не и да преподава, обучава, употребява с търговска цел тази информация!

  Названието „Невидим терапевт” е духовният лечител съществуващ във всеки един от нас. Не противоречи на религията, етноса, пола, възрастта, расата, политиката, към които се числите; на физическия, образователния, социалния ви статус.

  Според автора, тази техника е по-дълбока, по-широка и по-ефективна от ТЕС. Призовава към повторение, докато бъде усвоена напълно. Дава примери за постигнати резултати на хора, поели риска да я употребят за справяне с проблеми от всякакво естество, дори и физиологични: депресия, болки в гръбнака, пристрастеност към пушене, идеята „жертва”, болест на Крон, възстановяване след инсулт, страх от кучета, мигрена, ПА, травми от детството, запек, фобии, зрителни проблеми, алергии, хранителни разстройства, хронична умора, ПТСР, камъни в бъбреците и болка, подагра, семейни конфликти, синузит, аутизъм, и много други.
  След силна аргументация и извеждане на есенцията от съвременното и научно знание, като водещото твърдение е, че проблемите не са в тялото, а в духа на мисленото.
  Всъщност наистина е добре да се прочете цялата книга, за да се вникне в простотата на техниката, но за тези от вас, които са запознати с идеите, че: медицината не знае причините за заболяванията и работи със следствията; че негативните емоции и мислене предизвикват проблемите; че медицината разглежда всяко заболяване като отделност изискваща отделно лекарство; с квантовата физика, поставяща ни в позиция на единство на всичко и творец на реалности; необичайни/ свръхсетивни духовни преживявания; единно свръх съзнание, на което даваме божии имена; имаме свободната воля и/или съпротивата/ограничаващите вярвания; ще е по-лесно да се доверите на техниката. Все пак всички опираме до доверието, а то се изгражда с практиката. За това и препоръката на автора е да прилагаме техниката, да опитваме и опитваме, докато се получи, а после да продължаваме, докато я усвоим така, че да я прилагаме леко и естествено.
  А ето и стъпките на процедурата – фиксиране на негативно преживяване и притихване в състояние на любящо спокойствие в което каним Невидимия терапевт да ни помогне да се справим.
  Тук пояснението е, че негативното преживяване следва да бъде разделено на части, до такова с една силна водеща негативна емоция. И съветът е, макар да взимате емоционално заредена част, да не изпадате в емоцията.
  След това се работи с всяка една част. Ако имате доверие в процеса, добре! Но ако нямате може да поискате такова от… Невидимия терапевт, разбира се! След това остава само да потънете в тишина, да извикате усещане за любов, радост или просто приятно усещане, после да заявите желание за справяне с избраната част с негативна емоция, пред Невидимия терапевт. Обичайно следва да проверите, като пуснете преживяването в съзнанието си, и усетите има ли я още емоцията или не. Всичко това се повтаря за всяка част и за цялото преживяване, докато усетите, че то вече не важи.

  Толкова от мен!
  Опитайте и споделете. Ако вече сте опитали казвайте бързо! Искам да знам какво се случи, какво постигнахте, колко бързо, леко/трудно беше? За себе си ли го направихте или за някой друг? (Защото и това е възможно, точно както при ТЕС) Въобще всичко, което установихте до сага от прилагането на този нов подход от енергийната психология.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.