Приятна новина

Приятна новина

Здравейте приятели на Живот За На Пред На Ли!?

Радвам се да споделя с вас една приятна новина.

Авторът на Техника за емоционална свобода Гари Крейг подарява за свободно ползване своя нова книга „Невидимият терапевт“. Книгата е в PDF формат, напълно безплатно! Всеки може да си я свали и прочете от линка даден от Гари Крейг и споделен от мен за вас.

Е, не е на български език, но с помощта на модерните технологии (ако не владеете английски език, а искате да четете на български) ще успеете да се справите, надявам се!

Приятно четене! Очаквам отзивите ви и да споделите с приятели тази толкова приятна новина.

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Е-книга „Невидимият терапевт“ на Гари Крейг.

 


1 thought on “Приятна новина”

 • 1
  Дарина on 19.09.2017 Отговор

  С изричната уговорка, че това е преразказ на извадка от електронната книга на Гари Крейг, за онези от вас, които не са успели да преведат текста, но искат да се запознаят с новата му безплатно предложена техника, и с пълно зачитане на авторските права, ви предлагам тези няколко реда.
  Както и Гари Крейг заявява, да обърнете специално внимание, че с използването на текста, вие се съгласявате, че няма гаранции от какъвто и да е вид, от автора и мен, че всичко в книгата е в процес на експеримент и в такъв смисъл, отговорността да го/ я използвате е само и единствено ваша!
  Всеки може свободно да практикува техниката, да споделя, като знание, но не и да преподава, обучава, употребява с търговска цел тази информация!

  Названието „Невидим терапевт” е духовният лечител съществуващ във всеки един от нас. Не противоречи на религията, етноса, пола, възрастта, расата, политиката, към които се числите; на физическия, образователния, социалния ви статус.

  Според автора, тази техника е по-дълбока, по-широка и по-ефективна от ТЕС. Призовава към повторение, докато бъде усвоена напълно. Дава примери за постигнати резултати на хора, поели риска да я употребят за справяне с проблеми от всякакво естество, дори и физиологични: депресия, болки в гръбнака, пристрастеност към пушене, идеята „жертва”, болест на Крон, възстановяване след инсулт, страх от кучета, мигрена, ПА, травми от детството, запек, фобии, зрителни проблеми, алергии, хранителни разстройства, хронична умора, ПТСР, камъни в бъбреците и болка, подагра, семейни конфликти, синузит, аутизъм, и много други.
  След силна аргументация и извеждане на есенцията от съвременното и научно знание, като водещото твърдение е, че проблемите не са в тялото, а в духа на мисленото.
  Всъщност наистина е добре да се прочете цялата книга, за да се вникне в простотата на техниката, но за тези от вас, които са запознати с идеите, че: медицината не знае причините за заболяванията и работи със следствията; че негативните емоции и мислене предизвикват проблемите; че медицината разглежда всяко заболяване като отделност изискваща отделно лекарство; с квантовата физика, поставяща ни в позиция на единство на всичко и творец на реалности; необичайни/ свръхсетивни духовни преживявания; единно свръх съзнание, на което даваме божии имена; имаме свободната воля и/или съпротивата/ограничаващите вярвания; ще е по-лесно да се доверите на техниката. Все пак всички опираме до доверието, а то се изгражда с практиката. За това и препоръката на автора е да прилагаме техниката, да опитваме и опитваме, докато се получи, а после да продължаваме, докато я усвоим така, че да я прилагаме леко и естествено.
  А ето и стъпките на процедурата – фиксиране на негативно преживяване и притихване в състояние на любящо спокойствие в което каним Невидимия терапевт да ни помогне да се справим.
  Тук пояснението е, че негативното преживяване следва да бъде разделено на части, до такова с една силна водеща негативна емоция. И съветът е, макар да взимате емоционално заредена част, да не изпадате в емоцията.
  След това се работи с всяка една част. Ако имате доверие в процеса, добре! Но ако нямате може да поискате такова от… Невидимия терапевт, разбира се! След това остава само да потънете в тишина, да извикате усещане за любов, радост или просто приятно усещане, после да заявите желание за справяне с избраната част с негативна емоция, пред Невидимия терапевт. Обичайно следва да проверите, като пуснете преживяването в съзнанието си, и усетите има ли я още емоцията или не. Всичко това се повтаря за всяка част и за цялото преживяване, докато усетите, че то вече не важи.

  Толкова от мен!
  Опитайте и споделете. Ако вече сте опитали казвайте бързо! Искам да знам какво се случи, какво постигнахте, колко бързо, леко/трудно беше? За себе си ли го направихте или за някой друг? (Защото и това е възможно, точно както при ТЕС) Въобще всичко, което установихте до сага от прилагането на този нов подход от енергийната психология.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.