Светла Бодурова

Светла Бодурова

Много се радвам, като разбера, че някой като Светла е имал полза от направеното от мен за вас, защото точно такава е целта ми – да чуете и разберете за техниките за емоционална свобода, най-ефективното и достъпно до този момент средство за самопомощ. Да разберете за енергийната психология и как и с какво е полезна. Как сами да я приложите или със специалист. Ето какво написа Светла, по повод на мое събитие, още преди да ми стане клиент:

Помните ли филма за Питър Пан, който беше забравил, че като дете е можел да лети, да се радва, да се смее и да обича? Преди пет години си счупих крака на една хлъзгава заледена улица. Докато дойде Бърза помощ, покрай мене минаха десетина човека, но никой от тях не падна и не се нарани . През следващите месеци се опитвах да си отговоря на въпроса защо на мен, защо сега. Попаднах на материали за ТЕС и на книгата на Ивинела Самуилова „Животът може да е чудо“. Тогава книгата ме грабна повече. Благодарение на нея се запознах с Ивинела, Алексей и още много чудесни приятели, започнах да си спомням колко много се смеех, когато бях дете. С новите ми познанства се разшири и моят кръгозор. Така покрай Дари Гаврилова узнах за първи път и за Пренареждане на матрицата. Последното нейно видео ме насърчи и вече две седмици ежедневно в обедната ми почивка се забавлявам, като упражнявам ТЕС за сбъдване на желания. Тази техника ми харесва все повече, защото е лека и приятна. Чувствам се по-спокойна, докато изричам на глас всички тези хубави думи и пожелания. Поръчах си по куриер и книгите на Карл Досън и ги чета с благодарност. Явно вече излъчвам някаква промяна, защото усещам колегите и близките ми по-спокойни. Даже и апетитът ми за шоколад се укроти. И това е само началото…
Благодаря, Дари!

Благодаря ти Светла, надявам се с това да вдъхновим още повече хора да опитат и споделят техниките за емоционална свобода в стремежа си да живеят по-хубаво, по-спокойно, по-здрави, по-успешни.

Дарина Гаврилова – консултант с методите на енергийната психология.

Ако предпочитате работа с консултант, потърсете ме, с радост ще приложа най-подходящите точно за вашия случай подходи!

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.