Светла Бодурова

30. януари 2017 Отзиви 0
Светла Бодурова

Много се радвам, като разбера, че някой като Светла е имал полза от направеното от мен за вас, защото точно такава е целта ми – да чуете и разберете за техниките за емоционална свобода, най-ефективното и достъпно до този момент средство за самопомощ. Да разберете за енергийната психология и как и с какво е полезна. Как сами да я приложите или със специалист. Ето какво написа Светла, по повод на мое събитие, още преди да ми стане клиент:

Помните ли филма за Питър Пан, който беше забравил, че като дете е можел да лети, да се радва, да се смее и да обича? Преди пет години си счупих крака на една хлъзгава заледена улица. Докато дойде Бърза помощ, покрай мене минаха десетина човека, но никой от тях не падна и не се нарани . През следващите месеци се опитвах да си отговоря на въпроса защо на мен, защо сега. Попаднах на материали за ТЕС и на книгата на Ивинела Самуилова „Животът може да е чудо“. Тогава книгата ме грабна повече. Благодарение на нея се запознах с Ивинела, Алексей и още много чудесни приятели, започнах да си спомням колко много се смеех, когато бях дете. С новите ми познанства се разшири и моят кръгозор. Така покрай Дари Гаврилова узнах за първи път и за Пренареждане на матрицата. Последното нейно видео ме насърчи и вече две седмици ежедневно в обедната ми почивка се забавлявам, като упражнявам ТЕС за сбъдване на желания. Тази техника ми харесва все повече, защото е лека и приятна. Чувствам се по-спокойна, докато изричам на глас всички тези хубави думи и пожелания. Поръчах си по куриер и книгите на Карл Досън и ги чета с благодарност. Явно вече излъчвам някаква промяна, защото усещам колегите и близките ми по-спокойни. Даже и апетитът ми за шоколад се укроти. И това е само началото…
Благодаря, Дари!

Благодаря ти Светла, надявам се с това да вдъхновим още повече хора да опитат и споделят техниките за емоционална свобода в стремежа си да живеят по-хубаво, по-спокойно, по-здрави, по-успешни.

Дарина Гаврилова – консултант с методите на енергийната психология.

Ако предпочитате работа с консултант, потърсете ме, с радост ще приложа най-подходящите точно за вашия случай подходи!

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.