ТЕС за Хитрино

11. декември 2016 Събития 0
ТЕС за Хитрино

ТЕС за Хитрино

*прокси/ сурогатно потупване

11-24.12.2014 г.
всеки ден по 1 час в 12:30 или удобно за вас време

Скъпи колеги, приятели, хора, съпричастни на събитието в Хитрино, всички сме запознати със случващото се там. БЧК и други организации се грижат за материалната страна и физическото обгрижване на пострадалите. Сформира се и мобилна група от психолози, които да помогнат на място. Все пак се твърди, че емоционалното състояние на „цялото село“ е ужас, трагедия, нещастие…

Предлагам, на всички, които умеят да боравят с ТЕС и други техники от енергийната психология:

Да направим *прокси/ сурогатно потупване за Хитрино всеки ден поне по 1 час в продължение на 2 седмици от днес11.12 до 24.12.2016 г. в удобно за всеки време, но ако желаете и едновременно в 12.30 ч. всеки ден

Надявам се, да се присъединят колкото може повече от нас и да допринесем за спадането на емоционалния шок и другите силни емоционални травми, на всички, директно или косвено, пострадали от случилото се.

Това ще е една тиха акция на подпомагане, всеки от мястото, на което е, но за един получател – Хитрино.

Благодаря предварително на всички, решили да проявят съпричастност и постоянство с делата си на ТЕС-помощници!

*Прокси/ сурогатно потупване е прилагане на техниката (коя да е от енергийната психология) от името на друг (получателя на резултата) или за друг (получателя на резултата).

NB! Във всички случай първо е желателно всеки да освободи собствената си болка от съпреживяното и с леко сърце и душа, да подходи към освобождаване болката на пострадалите. Едва тогава резултатът ще е истински силен и полезен. Идеята е да разтоварим полето от психозата и шока, мъката, загубата, трагичността и така да отворим място за изцелението на душите и прииждането на спокойствието, трезвата преценка и надеждата за справяне и продължаване напред, въпреки станалото.

SMS за Хитрино 1466 към БЧК

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.