ТЕС при любовна болка

ТЕС при любовна болка

ТЕС при Любовна болка е вариант на прилагане на техниката за емоционална свобода с готов текст (скрипт) с цел да ви помогне да свалите нивото на емоциите и да ви въведе, на много начално ниво, в прилагането тази елегантна техника в живота ви. За да успеете да се възползвате в максимална степен от ТЕС – техниката за емоционална свобода е добре да я научите в нейната пълнота и цялост или да потърсите услугите на консултант по прилагането ѝ.

 


2 thoughts on “ТЕС при любовна болка”

  • 1
    M.B on 02.03.2017 Отговор

    Привет,Дари !Много хубаво видео, използвам го редовно,заедно с останалата ми работа. Имам един въпрос,в един момент загубвам нишката кой на кого говори,тоест дали правилно разбирам,че вътрешното ми аз говори на мен, или по скоро обратното? Благодаря.

  • 2

    Здравей М.В.! Това е диалог със себе си. Обръщаме се към себе си и си казваме нещата, които имаме нужда да чуем, които ни връщат към себе си, като наше най-голямо богатство, най-близък и доверен приятел, помощник, закрилник, източник на любов, сила… всичко от което имаме нужда, за да се справим с чудото „живот“. Дали ще гледаш на този диалог от позицията на човек или от позицията на вътрешния му глас, няма разлика, защото ние сме едно цяло, което понякога разделяме на тези две роли, за да осъзнаем по-добре, себе си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.