За един крак

За един крак

Интересни истории от трите дни в  ШАТРА 41 – нашата щастлива шатра за енергийна психология

История пета

За един крак

 

Тя е в ШАТРА 41 още преди аз да съм дошла. Усмихва се и чака. Познавам я от някъде, но не се сещам от къде, с толкова много хора ме среща работата ми като консултант с енергийна психология. Втурва се да помага като доброволец и е плътно с всички нас от първия да последния ден, във всички групи и работи без да се спре!

Но да се върнем на историята за един крак. Нейният крак.

Още от петък вечер, той става тема за нейната работа и така си остана до последно! Да знаете само колко истории се оказаха побрани в този един крак!?

Първоначалната ни тема бе „стресът” и как да се освободим от него. За тази жена, стрес се оказа нейният скован, причиняващ ѝ болка крак и малко след първите потупвания от там се отприщиха силни, едва удържани неизляти емоции, които щом им обърнахме малко внимание се отприщиха като бент. Сълзи за една загуба проплакани сега за първи път, след шестте години откак се е случила. Ето го първото мини чудо – болката отпадна,  кракът се раздвижи, а първата новина от следващата сутрин бе и че има бонус-ефект! Свободно навеждане с докосване на върха на пръстите на краката, нещо до тази сутрин невъзможно от дълго време.

Мислите ли, че не се зарадвах!? Та това е толкова вдъхновяващо! Поредният успешен случай доказващ ефективността на тази наглед простичка техника ТЕС.

На втория ден продължихме с другите ни теми за лекции и групово потупване, но каквото и да работехме, за тази жена все на пръв план изскачаше темата за нейния крак. Този крак, станал лице и символ на блокираните ѝ преживявания, изтласкани в страни от фокуса ѝ на внимание, но продължаващи да влияят на реалността ѝ. Обичайно явление за всеки, неуспял да се справи своевременно с някоя впечатляваща го житейска ситуация. Но този един крак стана и нейното разковниче за свобода и щастие. Това също е обичайно при работа с енергийна психология. В най-големия ни проблем се крие и неговото решение, само да се престрашим да работим с него!

Тя го направи и успя! Преследваше крака си, както той нейния живот от няколко години вече. От там излязоха болката от загубата на баща ѝ, а преди това и на дядо ѝ. Излязоха усещане за безсилие, срам, мъка. Излезе усещането за обездвижване в прекия и преносния смисъл. Излязоха усещането за невъзможност да спортува. Съмнението, че дори и да го направи, ще се справи. Излезе и усещането за неувереност в проявлението ѝ като жена. Толкова упорита, борбена, умна и активна е в живота, все едни по-мъжки характеристики, в които тя е напълно уверена и горда. Но точно този дисбаланс се проявява на физическо ниво, като проблем с левия ѝ крак.

Открихме си още и паника, в този един крак, но се справихме и с нея. Беше като шапка на вълшебник от която излизат зайчета, гълъби, цветя, звезди, навързани разноцветни шалове… само дето първоначално изглеждаха като синджир от страшни емоции, вярвания и спомени. Но ефектът в крайна сметка бе на радост, лекота, огромно облекчение, способност да се диша с пълни гърди, отново да се мечтае и планира, свобода в движенията на тялото и една нова увереност в себе си, довела я и до заявлението:

Аз искам да уча това и да го работя! Като теб. Толкова е полезно. Невероятно е! Щастлива съм. С думи не мога да го опиша!

И до много благодарности, похвали, още помощ в работата около трите ни нажежени до бяло дни в ШАТРА 41.

Благодаря ти! Благодаря и на крака ти, че те доведе при мен! Дано този вече не един, а два здрави крака те отведат навсякъде където пожелаеш в този живот, но ако нещо се появи с идеята да ти пречи, вече знаеш поне два вълшебни начина – ТЕС и пренареждане на матрицата с ТЕС, нали!?

Ако и при вас има един крак, ръка, глава, стомах, ухо… които да ви спъват в усещането за свободна изява в проявлението живот, не се колебайте да се свържете с мен за индивидуална сесия, за ТЕС-разходка или някое от другите ни занимания. За целта обадете ми се и се абонирайте за получаване на известия от сайта ни jivnali.net, включете се в групата ни във Fb ТЕС-разходка или следете страницата Живот За На Пред На Ли!?

До нови срещи!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

За живот не на един, а на два крака, пък били те и само духовни!

История първа

История втора

История трета

История четвърта

История шеста

История седма


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.